Як працює все: Контролер в поїзді

Каси-контролер, який продає квитки на поїзд, розповів про його дуже незвичайний вид законів РФ, права пасажирів і як його робота повинна бути оплачена.

Старе замовлення.

Перед тим, як поважали контролери, і тут дуже важко дістатися. До цього не було касових реєстрів. Вартість тарифу 30-40 рублів, контролери просто ходять на машині і зібрані кошти в їх кишені – не самі, всі. За весь день можна зібрати 100 тис. рублів, прийшовши до станції: 20 до боса, 20 до інспекторів, 20 до себе. Решта, 10000 до управління. Це офіційна сума, яку вирушили в касовий реєстр, це те, що ви нібито дійсно зібрані в день. І ця система працювала роками, нічого не було відкрито. Ми можемо покласти 40 тис. рублів на добу в свинарському банку. Чи зрозуміло, що є більш вигідні напрямки, куди йдуть більше людей, є менш вигідні.
Прийміть до цього виду роботи з великим підключенням. Старі erzedashniks, які були самі першими супервайзерами, стали химерними менеджерами, адже вони мали досвід, старшість, з'єднання, знову, і їх люди були намальовані на вакантні місця. Але зараз з'явилась нова компанія «ЦППК», нове керівництво та інші накази.

Нові замовлення

TsPPK запустив своїх людей, як керівники дільниць, вони розповіли контролери, які не потрібно ділитися з нами, така система вже не існує. Вони орендували нові супервайзери. Про це заявив, що «Пошук усіх тих, хто працював перед тим, що всі попередні співробітники – тієвці.» Ми не рекрутуємо тиєвів!

Ви обираєте, ви заглиблюєте документи, ви отримуєте в чистому вигляді, але перевірте безпеку -- oh, ви експлуатуєте. Відхилено! Хтось був погодження грошей, щоб залишитися в хорошому місці, хто кував документи.

Альтернативою, запропонованою новим працівникам, є хороший: ходити чесно, не вкрасти, не ставити плату за квиток в кишеню, і ми дамо вам нормальну офіційну зарплату. Або ж, офіційна заробітна плата – 8 тис. Але в залежності від того, скільки грошей ви офіційно збираєте з пасажирів, ви отримуєте хороші бонуси. За місяць можна заробити 100 тис. рублів. Це нормальна зарплата для людей без освіти. Не гігант, хоча.

Все було зроблено поступово. Вони замінюють контролери на одному маршруті, і поїзд, який офіційно дав 5 тис. рублів на добу, почали довести 50 тис. Розглянуто декілька маршрутів. А боум, напрямок, який завжди був вважати найбільш некомерційним, починає приносити в мільйон на місяць. Самі босів шокували. В першу чергу, преміальна сітка, як правило, допускається контролери, щоб легально заробити 150-170 тис. рублів, після чого вони оцінюють збір грошей і знизили преміум.

Як оформити план

Я не скажу наші гроші легко: іноді я працюю 29 днів на місяць, щоб зібрати мій план. На поїзді є маршрути, де ви не збираєте нічого: люди вже купили квиток в касі або просто дуже мало людей.

Найдорожчі поїзди, які йдуть далеко. Що це таке? Якщо квиток на будь-який Олександров на касі витрати 250 рублів, то ми пропонуємо придбати авіаквиток тільки на 100. Все офіційне і через касовий реєстр, ви просто прокочуєте його не до кінцевої станції, але до найближчого до Москви, де немає турнікетів. Хто, крім нас, контролери перевірять, куди людина йде і куди він йде. Ви приводите 50 кілометрів від Москви і зупинки турнікетів. Так чому б люди купували дорогий при оформленні замовлення, якщо я можу отримати дешевше?

Є неспроможна угода між контролером і пасажиром - якщо ви не знаєте, хтось розповість вам: візьміть найдешевший квиток 26 рублів, щоб пройти через турнік і підготувати 100 рублів для мене. Він некомерційний для мене, щоб викинути пасажира: він буде працювати в інший автомобіль і все ще прибуватиме, я не можу прийняти штраф від нього законом. І якщо я продаю його навіть найдешевший квиток, я ближче до виконання мого щомісячного плану, що означає бонуси.

Але іноді касовий реєстр можна видалити в цілому. Коли ви отримуєте в машині, ви бачите десять людей, які збираються працювати. Ви відмовляєтеся від них, "Стоп! 60 рублів кожен! І вони зупиняються один раз: вони можуть добре платити такі і такі суми не запускати.

На поганих і хороших пасажирів

Що ще не так? Перед тим, як контролер завжди був правильним. І тепер він нічого не має: він не має права доторкнутися до вас, він не має права на образ. Ти піде перед - ні квиток? Законопроект. І тепер я бити іноді.

Але є шпинінгове колесо з смартфоном, і ви отримали камеру в своєму обличчі. Ви відштовхуєте свою руку, і він відразу каже, "Ви атакуєте свою власність, ви не маєте права доторкнутися мене" - всі такі розумні сталі. І найголовніше, ці розумні люди не сплачують багато! Ви повинні трохи відлякати, вони відразу ж отримувати гроші, платити – добре, розумна дівчина, тримати квиток!

Також босів приїхали з гарячою лінією, і всі, хто не ледачий, зателефонуйте туди і скаржаться на тебе. «Привіт, це Валентина Петровна. Кайсер назвав мене трохи. Так-і-со значок номер. І ви не можете назвати всі, і ви отримаєте відповіді, будьте впевнені.

Але є хороші клієнти. Іноді ви йдете, ви будете давати торти, телефон буде запитати. Компанія збирається пити з ними: вони нібито мають гроші, але вони так сумні, що вони не хочуть платити, і хочуть пити. Я не пишу на роботі, але я зустрію пляшки горілки.

Хто не хоче платити

Ви не думаєте, що всі контролери просто чекають на крадіжку, а пасажири – це все правовідношення і готові платити. У нас є конфліктні ситуації кожен день: один контролер був знятий, жінка недавно подряпина. Так само нормально лежачи чоловіка, а не барбекю. Він сказав: "Чи ви." Ви повинні платити, однакову реакцію. А потім він вийшов і потрапив її в голову. Ні пасажири навіть переїхали. Ми хочемо, щоб ви вийшли, і кожен відразу вибирає свої мобільні телефони і починає зйомки.

Або є два витяжки, що сидять в дредлоках, Generation Далі. Я запитаю про квиток, вони скажуть мені: «Ви бик?» Ви від '90s? Хочу сказати, що в «ЦППК» хтось дуже розумний придумав уніформу - малиновий куртку. І я, з моєї спортивної збірки і малинової куртки, рубати люди. Моя дідусь ще раз запитала: «Що все погано для братів, так як ми пішли на супервайзери?» А ті, що з дредлоками, самі називають мене в таборі "точка". Тоді, звичайно, вони апологізовані, сказали, що вони були тільки кам'яні.
А іноді ви йдете в лінії - вентиляційний автомобіль. Для того, щоб вам було якомога більше, ніж квиток на літак. Є люди люблять мене. Ви вводите машину, оціните ситуацію, стати вболівальником команди, любителі якого йдуть на поїзді. Дякую Я знаю кричу всіх команд. Дійсно, неприпустимо.

Ви скажете Привіт всім: «Чому ми йдемо, хто грає?» і ви абсолютно не подбаєте, хто грає. Ви прогуляєте на цьому автомобілі життєрадісним, але двері автомобілів закривається, ви відрегулюєте куртку і знову візьміть строгим способом: «Будь ласка, готуйте квитки». Вентилятори подарують вам пиво, сигарети, але ніколи не гроші.

Якунін

Ось як це таке: ви лякаєте когось, ви даєте комусь на обличчі. Ви не можете їхати на поліцію в машині. Вони тільки вирушають в ніч, вони йдуть на поїзді, вони збирають манжет для звітності - і це все, що не потрібно нічого іншого.

Я мав справу один раз. Про це заявив журналіст. Тексти пісень, а це означає: Я ходию на машині, він отримує і він збирається піти від мене. Він сказав: «Я не буду платити вам штраф». Я погрожую йому з транспортною поліцією, і він буде йти з мною. Багато людей кажуть, що, але ніхто насправді пішов з мене. В кінці, кожен сплачує не витрачати час, не знімати маршрут і так далі. У мене немає ідеї, де транспортна міліція є.

Це одноступеневий. Він став Ванею, і перед тим, що був звичайний Циполліно. Він починає тертя на мене:

- Я проти корупції, чому Якунін має дачу на 40 млн рублів!
- Ви ревнощі?
- Я не можу контролювати, де мій гроші йде!
- Чи можна ти ставити? Які гроші? – але я думаю, що себе: «О, ви втрачали, сплачуємо штраф». - Ми збираємося, але я одночасно намагаюсь до того, якось просувати його за квиток і так, щоб він вже йшов, і падає за мною: - Дати мені 70 рублів і піти куди завгодно!
- Я не даю вам 70 рублів.
- Дивитися, Pinocchio, я гона перерву ваші ребра.
- Розірвати його, він каже, зробити свою роботу, як ви повинні.
- Чи є ти фольго?
- Я не приступив, Я борюся за права.

Поліція.

Ми спробували викликати поліцію на кнопку водія. Несподівано. Ми вирішили піти на станцію. Аня не намагалася від мене відійти, я збираю його на касу, щоб оплатити їх, а не в будь-якому: ми всі злодійці в російських залізницях.
Де взяти його? Походимо в поліцейську станцію, як ударний. У поліцейських з'явився, чоловік здоровий, ніж мене, і запитує, "Чому ви приніс його тут?" Що я отримую від нього? Чистий? І він побачив його: "Хай, дитина, якщо я хочу, Я зателефоную наряд, ви будете незрівняні протягом трьох годин, приймати гроші." Ну, ваня скромно говорить йому: «Попередити свої офіційні обов’язки, я готовий платити штраф». У будь-якому випадку, вони звернулися до нас. Ми приїжджаємо до станції до своїх переваг: Привіт, колеги! Чоловік хоче платити штраф! – але звідти, Я не можу просто пустити його, я маю принципи, теж.

- Чому б ви не купували б пляшки пива і не їдемо?
до Ні, що хабар, занадто!

Коли ми надіслали з іншої поліцейської станції, я просто звернувся до нього і сказав: «Отримати!» Дивитися систему, яку ми маємо? Я не знаю, де взяти тебе. Ви можете кинути пакет сигарет у мене. І розбити. Про те, як працює наша поліція.

Про «Бураньовські бабусі»

Але тепер контролер пішов неправильно - деякі сніжки, слюти. Ми називаємо ці «Бурановські бабусі». Якщо ви працюєте разом з парою. Є такі випадки: жінка йде і говорить, що вона не знаю, не можна платити і не має 300 рублів. Що робити, ви приймаєте 60, і ваш партнер негайно називає бос.

Але вони повинні зловити вас червоною, вони надсилають спеціальну перевірку - як секретний покупець. Я можу пахнути його відразу! Тест зацікавив око, він рукує вам половинку диму і дивиться на те, що ви візьмете. І запитайте його багато питань одночасно: де він збирається, щоб він плутався. Ну, скажете, що вартість квитка 100 рублів більше. І в жилеті, цей чоловік зустрічає вас і тільки оцінить вас за хорошу роботу - ви не берете лівих грошей!

Але ці сумлінні контролери, звичайно, зіпсують картину для нас. Ми завжди змінюємо маршрути. І тепер такий бабуся пройдуть через ваш автомобіль, всі пасажири візьмуть повну вартість квитка, і ви йдете в наступний день, і ваші регулярні клієнти показують вам квиток на 400 рублів, придбаний в касі. Тому що вони не хочуть запускати в когось принципово. Що порушує лінію, звичайно.

У нас вже зламані системи, і це стає гірше і гірше. Я бачу свою роботу, бонуси стають меншими, але я не маю вищої освіти, де я буду платити більше. Я чекаю до тих пір, поки люди, як це передається, і речі краще знову.

Джерело тексту на посилання. .