Coney Island півострів 40 днів пізніше (50 фото)

Повернутися до Hurricane Sandy.
Це фото показує парк біля океану.
До урагану його забивають повністю.
Чому? Це дуже необґрунтована, тому що ця територія буде затоплена першим.
Деякі трюки.
6 днів без електрики (35 фото)
Hurricane Sandy відступив з узбережжя США (31 фото)

р.

2,2 км Поблизу парковки, де страхові компанії привозили авто. Вона була також шикарна. Майже всі автомобілі вже були видалені.

3. У Вулицями океану ще знаходяться в піску.

4. У І це місцеві сади.

5. Умань Потерпілий центр допомоги пустелі. На в’їзді на майданчику було розбито політичну спортивну лігу, організацію, яка займається молоддю. Організація спортивних змагань, гуртів, секцій, навчальних програм та інших заходів.

6. Жнівень У чергі для їжі вже або бідні, або бездомні, або найнадійніші прихильники фріє. Правда черги, як це не так.

199290

7. Про нас Людина в чорному бейсболі я бачив пізніше в інших точках поширення.

8. У Opposite - це автомобіль з оптимістом, де можна отримати безкоштовні окуляри. Це може здатися дурною, але коли я випадково зламав свої окуляри і прийшов, щоб купити нові в оптиці, розмір обрізається мене. За 120 доларів вони вивозили раму практично з в'яжу і викладають найдешевше скло в ньому. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. У нас немає нічого іншого, тому я пішов на дошку.

9. Навігація Хоча це був дерев'яний, він не був пошкоджений. Все пісок було видалено з нього, і він не відрізняється від його довколишнього стану.

Р

10. Навіть деякі магазини вже працюють.

11. Всі піски переїхали на сусідню вулицю. Кріплення простягається майже блок.

12. На прилеглих вулицях все вимирає.

13.00 р. Хтось поклав хрест на колесо Ferris.

Р.

14. І тепер він світиться неприємно вночі.

15.00 р. У околицях далі від берега все незмінно.

16. Гарбаж. Гарбаж. Гарбаж. Канзи фарб і інших хімічних речовин зібрані окремою машиною.

р.

17.00 р. Обладнання для очищення також працює тут.

3610Р. 4200Р.

18 років На вулиці розподіляється питна вода.

19.00 р. Вирощування людей, які ходять з візками і збирають все. Є вода. Їжа. Що ще

р.

20. Тут на вулицях, нарешті, лікуються очищувачі, які знімають бруд і дрібні сміття по тротуарах.

21. Хтось вже придбав новий автомобіль.

Р

22. Бездомний чоловік спить на кроки церкви.

23. Відділення банку закрито для ремонту.

доб.

24. замість того, щоб вони застосували тимчасовий офіс. Підпишіться на нашу розсилку. й

25. Мобільні банкомати встановлюються біля намету. Дякуемо! У мене є картка Citibank і доведеться подорожувати досить далеко, щоб вивести гроші з неї. Вони не організовують тимчасові точки. Тепер я хочу змінити банки, мій вибір, безумовно, не на користь.

26. Дуже пристойна частина ділянки побудована з такими двоповерховими будиночками. На перших поверхах ремонти знаходяться в повному гойдалці, а люди кидають все і кидають сміття.

27. На перший погляд, все, здається, добре з автомобілем.

28. Вулиця.

29. У зоні вішати плакати з інструкціями як боротися з грибком в будинку.

1470816

30. Ще один вид. Працівник всередині виховує руки, що надходить. На кроках є старий друг в чорному бейсболі.

31. Ті, хто не має візок, використовують старі дитячі коляски.

Р

32. Нові речі приводяться з спини. Я познайомлюсь із щасливим власником безкоштовного обіду.

33. Ця сцена нагадувала мене про майстра і помічника, що працює в каналі - "Learn!" В іншому випадку ви будете служити ключами вашого життя. ?

34. Ще одна гаряча їжа навколо кута.

35. Їм дуже зручно. Пакет для дитячого харчування Gerber на столі.

36.00 Р Так багато залишилося, щоб дати і дати.

37. До послуг гостей мобільна клініка.

38. Більше про одяг.

39.00 р. Тримати. краєвид не змінюється.

03039, Україна

40. Ви можете побачити з вікна, який рівень води був. Це два блоки з океану.

р.

41. Посаджує вантажівки.

13039.

42. Так як багато китайських живуть в цих будинках, ремонти в основному виготовляються представниками своєї громади.

43. Виробники кухонних меблів рекламують свої послуги.

44. Будівельники виділяють в натовпі своїми автомобілями.

р.

45. Той автомобіль поганий, теж. Зрозуміло, колеса не видаляються.

р.

46. Практи підключені до мобільних котлів. Устаткування для котла в причіпі. Поруч є потужним генератором і синім баком з паливом.

Габаритний зображення

47. Труби укладають з причепа до будинку.

48. Підтримуючи вітчизняний виробник.

3250Р. 3700Р.

49.00 р. Здавалося б, було написано російською мовою...

р.

50.00 р. Унітаз для сміття в поєднанні з туалетом. Оригінальне рішення.

Це його.

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com