Щоб приїхати весело і яскраво

Перевірити текст на посилання. й
Один день вирішив купити новий автомобіль. З сім'ї велика - три діти, коляски з велосипедами, а також мати-в-прави іноді приходить до відвідування - потрібно щось велике і жир, як і мені. З Я в основному ебать, і DS є сірим і небагатим містом, я хотів щось весело, і замість того, як я отримав дискурінг, як нудні ас вагони виглядають ці дні. У зв'язку з технологічними роботами в інтернеті, каталогах і салонах, було зрозуміло, що це не вийде, щоб купити те, що вам подобається, і будь-який пристрій буде змінюватися з файлом. Я продовжую їздити зараз, і я керую деталі і деталі під ним.
р.
Вибір впав на Infiniti QX - пристрій великий, потворний і God-pleasing і навіть зі знижками на новий рік. Але було тільки нудно, що книжка є білою вершиною, чорною всередині, чапкою і крім. Я мав взяти картину в одну руку, Google в іншому і шукати, що буде вписуватися в цю форму - і човен, жовтий і підводний човен підходить для.
Але тільки човен занадто нудний, тому група друзів з Ліверпуля природно просить вікна, а потім мене і сім'ї. Дружина розпакувала олівцем і кидається фарбою.

І я зробив.

Знайте, це зрозуміло зовні, але всередині все ще хворіють. Знайдена картина з альтернативним салоном, а робота відварена (направо - була, зліва - стала)

З офіційного дилера для ремоделювання салону запропонують стільки грошей, які навіть сміхали не було, я розмалював Інтернет і знайшов чудовий офіс, який більш ебать-ап – шкіра. Хлопці дивилися на ескіз, на мене, подрібнити і сказав - приїхати. І давав, за старт, розбирання кабіни повністю - знімали сидіння, відірвати кермове колесо і підірвати торпедо.
Давайте, щоб говорити, хвиля від веселки.

Ось в цьому місці ми всі практично ситні - перфоровані кольорові шкіри не було, і один спеціально навчений людина 5 днів пробурено отвори.

Паралельно з методом занурення, всі пластикові деталі стали схожими. Ну, скажеш, пластикові деталі.

З тих пір були інші персонажі мультфільму, крім Beatles, і вони хотіли брати участь, ми не змогли відмовитися, тому ми застрягли Blue Meanie на капюшоні і Nowhere людина на газовій балці.

Сведи бажали фотографії для портфоліо. ОК, прийшов в центр дитячої гематології і онкології (карта в пості), адже він яскравий і барвистий, знятий, веселощів дітей, але це статична, і душа потрібна динаміка. Потім ми завантажили фотограф в багажнику (ми не зав'язали їх) і поїхали (не дуже швидко) вздовж Ленінського до центру.

Я пристрасно зробив серйозне обличчя і приховав свіжозламану руку з рами, яка була записана фотографом, який вийшов з тулуба.

Я пристрасно зробив серйозне обличчя і приховав свіжозламану руку з рами, яка була записана фотографом, який вийшов з тулуба.