1681
Ностальгія для проходу літа
Тут настає ручний день літа.
до Чи пропустіть мене?
Не ще. Але я починав день після завтрашнього дня.
Для того, щоб не забути завтра, у вихідні, скажемо до літа сьогодні. З надії своєї нескінченної повернення. «Що таке життя».
Ці три місяці реальної свободи і натхнення ми чекаємо, відверто, цілий рік. Ми робимо плани, заощаджуйте гроші і дорогоцінні дні відпустки, позбавляючи від ягняти в шафі і голови. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це лише тоді, коли ми скаржаємось на те, що майже тиждень не спить, або тепла з москітами та пальцями. А потім "Batz!" і другий зсув, тобто 31 серпня. Літній пропущений, залишаючи за смаком стиглі вишні, нові враження і надію на краще.
Один гаряча ніч від Daniel MacDonald.
880602 Р
Фото Flavijus.
Помилки. Фото Володимира Семенєва.
р.
До озера. Фото Nessa Kessinger.
Кеш мені, якщо ви можете. Фото Антона Янкова.
Вітер на обличчі.
Політ. Фото Баррі Кід.
Водні ігри. Фото Anika Alonzo.
Відкрита кухня. Фото з Dom Moore.
Дивитися, веселка в небі!
Рибалка на світанку. Фото Антона Янкова.
Старі гойдалки. Фото Йоса Куклевського.
до Чи пропустіть мене?
Не ще. Але я починав день після завтрашнього дня.
Для того, щоб не забути завтра, у вихідні, скажемо до літа сьогодні. З надії своєї нескінченної повернення. «Що таке життя».
Ці три місяці реальної свободи і натхнення ми чекаємо, відверто, цілий рік. Ми робимо плани, заощаджуйте гроші і дорогоцінні дні відпустки, позбавляючи від ягняти в шафі і голови. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це лише тоді, коли ми скаржаємось на те, що майже тиждень не спить, або тепла з москітами та пальцями. А потім "Batz!" і другий зсув, тобто 31 серпня. Літній пропущений, залишаючи за смаком стиглі вишні, нові враження і надію на краще.
Один гаряча ніч від Daniel MacDonald.
880602 Р
Фото Flavijus.
Помилки. Фото Володимира Семенєва.
р.
До озера. Фото Nessa Kessinger.
Кеш мені, якщо ви можете. Фото Антона Янкова.
Вітер на обличчі.
Політ. Фото Баррі Кід.
Водні ігри. Фото Anika Alonzo.
Відкрита кухня. Фото з Dom Moore.
Дивитися, веселка в небі!
Рибалка на світанку. Фото Антона Янкова.
Старі гойдалки. Фото Йоса Куклевського.