Стокгольм Metro (41 фото)

Цей метро може легко конкурувати з Москвою.
В цілому, в світі є 165 метро систем, але невелика частина з них викликає деякий інтерес.
Автор пішов до Стокгольма, щоб їздити в метро і побачити все для себе.

7685625

1,1 км У Швеції знаходиться лише одна підстанція. Здається компактна і невелика, по суті від центру йде на далекі передмістя.

2,2 км Не намагайтеся шукати знайомий лист "М" - в Стокгольмі метро називається слово "Тоннельбана" і в'їзд денотований синьою літерою "Т".

3. У По суті, в оголошенні посту я дозволяв себе запашкувати: метро, власне, самий звичайний. На гілці «блакитні» розташовані не багато красивих станцій. Про нас

4. У А «підземний» цей метро можна назвати великим натягом: підземні станції менше половини, майже всі станції по краях ліній подрібнюються.

5. Умань Але вони можуть бути красивими, якщо шведська природа і шведська здатність зберегти її і гармонійно вписуватися в сучасне життя.

6. Жнівень Звісно, практично всі (якщо не всі) станції обладнані ліфтами для людей з обмеженими можливостями.

7. Про нас А ось ескалатори, які виходять на вулицю. Коли я написав про метро в Празі, я сказав, що клімат був різним. Тут є північна країна Швеції, де є також багато снігу і дуба. Але це не перешкода, якщо люди хочуть зробити його комфортним для себе: теплий нагрітий павільйон надійно захистить механізм ескалатора, що стоїть на вулиці.

8. У Тоніти найбільш поширені, нічого особливого.

Стокгольм Metro (41 фото) р.

9. Навігація Але як такі каси або машини в метро, я не помітив, що це, машини знайдені, але не на всіх станціях. Купити квиток можна в будь-якому стилі або грекові / газетному магазині біля станції. Одноразові квитки продаються, які необхідно компостувати вручну в контролері (так, є вуса чоловіки, які сидять там, як і наші гроші на станціях), і є магнітна картка, яка може бути заряджена. Три дні необмеженої подорожі в тунель вартість мене про тисячі рублів.

10. Я ніколи не бачив станції без ескалаторів, навіть малих або наземних. Повинен бути кудись.

11. Автомобілі майже люблять Париж. Компанія Swedes зробила їх канадським бомбардувальником, французьким домашнім виробником Alstom. Тільки в новому Парижі поїзди ви можете піти з хвоста до голови поїзда через, тут використовуються подвійні поїзди - два три автомобілі, "обличччі" розкладаються в центрі.

33357067р.

12. Всі поїзди виконуються драйверами, але за розкладом. Поїзд може почекатися на станції протягом декількох хвилин, тому що в розкладених годин час руху поїзда становить всього шість за годину.

91222734

13.00 р. Всі вони (і більшість з них зараз) мають імена. Я маю на увазі, кожен автомобіль має назву. Іноді є смішні.

14. Є лише три гілки в цьому підході, але майже всі вони розщеплюють (і зелений поділяють на три частини) ближче до зошитів. Це, поїзди приходять на однакові доріжки, що йдуть в різні напрямки. Щоб уникнути зливу, терміналний вокзал прописується над кожним дверима.

15.00 р. І так починається краса. Ця станція присвячена будівельникам метро.

16.00 р. Сведи не бояться експериментувати з квітами стін і експонувати всілякі скульптури і композиції на платформі. Так як без них всі станції будуть однаковими: підвіска була вирізана в скелях, а оригінальні рельєфи породи вирішили залишити.

17.00 р. Ви можете зайти тут і порізати. Але ніхто не робить.

18 років

19. Камін і камінь.

20. Багато ескалаторів мають спеціальний ліфт для інвалідів. Вони це робили! І той факт, що не існує місця і нахилена поверхня не була для них, щоб зробити це.

21. У 1941 році в Стокгольмі був побудований підземний трамвай. Потім через дев'ять років вони змінили свої розуми і перебудували тунелі під метро. І наймальовничіші, сині лінії метро, були побудовані в сімдесятках і вісімдесятках.

22. Саме вони створили всю красу, коли у нас була мертва застійка і нові станції були навпаки, мінімалістичні і однакові.

23.

24. Звісно, всі станції тут обладнані достатньою кількістю лавок і урн.

25. Деякі з них дуже круті. На станціях є різні виставки. Наприклад, виставка дитячих малюнків.

26. Я мав залишити багато речей, що залишилися. Це просто так буває, що біля кінця красивого блакитного лінії, є тверді мікрорайони, і є багато з них переповнені на метро станціях. Дещо Negroes, деякі індуси, майже всюди Араби. Коли я взяв цей постріл, поставивши камеру на моєму штаті, було близько десятків місцевих жителів, які сидять за мною в одному положенні, як і ці пінгвіни. Вони зірвали на мене зло очей і розтоплюють на підлозі. Я не даю фотографії цього світу тварин.

27. Мамонт на станції!

28. Тут слово «бротерство» написано різними мовами. І тільки в російській перекладі з якоїсь причини «солідість».

29.

30. У старому автомобілі, який дуже схожий на нашу, Москва, я не міг їздити: небезпечні види. Я пішов в один, але водій оголосив, що на поїзді немає посадки, і я повинен вийти. Я зумів захопити інтер'єр.

31. Майже всі станції блакитної лінії красиві і незвичайні. На жаль, не вдалося відвідати всіх: Вечора, напередодні відправлення з Стокгольма, і поїзди пропускаються кожні десять хвилин. Так, для того, щоб не бути пізно, я пішов через один. Але на станції Solna Centrum я хочу привернути особливу увагу. Для мене це найкрасивіший і цікавий в Стокгольмі.

32. Цікаво своєю яскравою червоно-зеленою тонами, а також породними картинами, які розповідають про життя природи і цивілізації. Нижче я даю свою інтерпретацію малюнків, вона не може збігатися з офіційною версією. Тут тато і син хоче піти в гори, а охоронець рослини стоїть на бар'єрі і нехай. У той же час дитина очереться в реталії прямо перед охороною.

33. ІКЕА приніс нові меблі в червоному заміському будинку (загадують про типові шведські будинки?). Хвіст вантажівки є фактично технічним люком, для якого весь малюнок був задуманий.

78090 р.

34. Ось вантажівка, що їздить на заміській дорозі, і лука снеки перед.

35. У скляному віконці вони поставили модель села, а архітектура не шведська.

36.00 Р І це постріл є абсолютною класикою. Це де я почав свій досвід з шведським метро онлайн. До речі, пости, які поширилися через мережу, фактично належать Саші арага239, який був живий в Стокгольмі протягом чотирьох років і часто бере фотографії метро. Зробіть друзів і прочитайте основні джерела :

37. Лінка хвора на заводи в її лісі. Не займе багато часу, щоб сидіти на стільці і перетворювати в фаршировану тварину.

38. Вінерріла дід висадила шахту перед поїздом. Його сусід потерти водію, щоб уповільнити, собака барки. Але локомотиви не помітили їх - вони слухають Абба.

39.00 р. Ще одна вітрина. Ось білий будинок у Вашингтоні, і перед ним, з якоїсь причини російські хати.

40. Сведи не допомогла, але показати мозаїку. Деякі Сведи кладуть мозаїка, інші спробували взяти її з ними і збити вікна.

Джерело: macos.livejournal.com Випадкові статті