Один день пошук скарбів

Автор кілька років шукав різні предмети і давні монети. Сьогодні він розповість про одну з поїздок за скарб до с., яка знаходиться в Поштовому районі Московської області і називається Кольдіно.

Отримай в 7:30. Швидко збираємо все, що потрібно, перекидаємо пристрій і подрібніть в рюкзак, він вирішив сніданки на місці.

Р

Подається згідно з селом Кольдіно. Приємно побачити MKAD. За останні 7 днів на тиждень, але ми пощастили сьогодні.

Здійснили платну секцію дороги. Добрий асфальт і ліміт 110 км/год. Я люблю все, але іноді є джем трафіку перед платіжними пунктами.

Село Кольдіно понад 600 років. В один раз була школа, бібліотека і магазин, але до кінця радянської влади вони були закриті. На околиці села є невеликий цвинтар і каплиця Івана теолога, побудована наприкінці 18 століття з давньої червоної цегли, з якої залишаються тільки стіни. Якщо ви google, ви можете знайти офіційний сайт цього селища, який курсує місцевим мешканцем, де історія села докладно описана. Після прослуховування легенди місцевих жителів про наше село, ми переїхали на полонину.

7334899

Раніше будинок майстра не далеко від цього поля. Місце здавалося дуже цікавим з точки зору пошуку, але високорослі трави зробили пошук важко. Перетягування котушки через це було дуже важко.

733384

Прибули перші «кольорові» сигнали. Багато людей думають, що металодетектор (в поширених людей металодетектор) здатний налаштовувати для пошуку золота, срібла і т.д., а також пошук цих дорогоцінних металів на великій глибині. Це не випадок, звичайно. Металодетектор може виявити наявність металу на глибині до 30 см (приблизно байонет лопатки) і оцінити його провідність. При цьому сигнал може бути на горілці корку і монеті Російської імперії. Кроси і передпервинні гроші (маси) близькі на сигналі до алюмінієвого дроту рясно висихають в полях під час СРСР. І статистика знахідок завжди не на користь «масштабів». "кольоровий сигнал" - сигнал, що дає надію на хороший пошук.

Поле не дуже застиглий, тому 3-й хороший сигнал приніс першу монету. «посушені» монети залишили багато бажань, ми називаємо такі «калікі», монограма Катерини другої була ледь помітною. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Після 10 хвилин Маша мала великий сигнал, і вона дуже запропонувала мені коп.

Як це було знайдено.

Потім прокопуємо пару більше пробок, 3 штук дроту, алюмінієва баночка.

Ми вирішили зробити зупинки на мосту біля водойми поруч з яким стояв манор.

Для права завантажувальних завантажувачів. Це невеликий металодетектор, який полегшує пошук цілей в вже викопаний отвір або плащ землі.

Промивається в ставку єдиною монетою. Вензель Катерини став більш чітким, але я не можу відрізняти рік з іншого боку.

Яке гарне місце ми маємо в середині ніде.

р.

Ми відпочивали і вирішили поглибити в село і спробувати вдачу. На шляху ми познайомимося з великою, поросятою собакою.

Цегляна церква на краю села, біля кладовища. Ми не будемо копати тут, ми адекватні люди.

В цілому існують 3 основні види інструментального пошуку: 1.Дігери у старі дні є найбільшою групою дігерів, до яких я вважаю себе. Головний пошук потовщених полів, зникне село, овочеві сади і т.д. нешкідливі для дорослих археологічних місць. 2. Пошукові двигуни – це ті, хто часто показаний на телевізорі, шукаючи загиблих солдатів Другої світової війни, вивчення архівів та зменшення кількості зниклих солдатів. 3-й тип дігерів - чорні дігери. Вони мають проблеми з розташуванням і моральними принципами. Це через ці хлопці, які ми маємо проблеми з образами. 99% від негативних новин про пошук інструментів. Це найменші види. Тим не менш, ми пішли на інший ставок, є 5 з них у селі.

І ось хороший сигнал і хороший, хоча часті пошуки.

6667807

Чоловічий хрест XVIII - на початку XX ст. Вони неспішні і надзвичайно численні. На зворотному боці хрестів, як правило, відтворено текст Псалми 67 «Травий Боже знову піднімається». На початку XX ст. Майстри випустили їх до купців за ціною 3,5 копеків. за шт.

Загущені кольори і ми вирішили перейти ближче до будинку і «пробити» сад по вулиці від будинку, поки не висаджувати картоплю.

Не трава, сільський центр, перспектива.

І практично відразу ж знайти. 2 kopecks 1936. Шукаю далі...

Зараз є багато копців у старі дні і місцевий мешканець вже звикли до людей з детектором. І до того, як ви копали біля с., були, звичайно, парламентарії, які прийшли, щоб дізнатися, що саме пристрій ми шукали. Тепер це захоплення інтересу до місцевих жителів більше не викликає, максимальне, що ви можете почути від них: «Що ви знайдете?» або «Ви це?» Зніміть отвори за вами. . ?

Поні хрін.

Кошик

Кінь прохолодний. Ми називаємо частинки хрін, загальним пошуком, але я люблю ці кругозірки.

На території ділянки обіцяли багато сміття. Але мені довелося його перевірити.

Вся земля була б'є і я вирішив трохи ближче до ставок і відразу отримав великий сигнал. З 1924 р. Великий

Як завжди, я перевірю землю з радою з дуговим монетою та іншим сигналом монет!

р.

2 копеки 1924

3 кроки зліва і інша монета. 3 пені 1924! Ви не можете думати про це з метою! Ми вирішили поглянути до 1 копка, але ми були більш нещасливими.

Ми шукаємо в ставку

Я пам'ятаю поїздки, де я нічого не знайшов. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Для мене, в цьому випадку протягом 3 років став більш важливим процесом, не результатом.

Близько 9 годин від будинку.

Р

Тепер сон.

Джерело: odin-moy-den.livejournal.com