Реклама відхилений

З 15 по 18 серпня в Ризі відбувся 3-й Міжнародний фестиваль реклами та неприйнятних Концепцій. Запрошуємо Вас ознайомитися з вибором творів переможців та учасників цього року.

Статуї міжнародних авіаліній України

Р

Сім'я Санта Фанта

Мі-мі-мі

Біла Вугілля

Вино Підходить чохол

Готові обіди для студентів Eat & Go

Ковбаса Cat's

Пиво Trophy

Кіт харчування "Одна любов"

190530

3610Р. 4200Р.

Блаки офісні чайні печиво

Список товарів

Старе гвардійське пиво

Етикетки для дитячого одягу

440 грн.

Хардкор Бар

724390

Центр реабілітації 28

Double Trouble Twin магазин

Мобільний Бургер з інтерактивними розвагами CyberWagen

ЗАРАЗ Школа Караоке

р.

Клубний гурт Inferno

Логотип Прип'ятського міста

р.

Логотип Москви

СтарТелеком

Магазин для уфологів та інших таких громадян

Логотип міста Великий Лукес (ірон)

26745818

Африканський ресторан Квенда Куві

р.

5Smart Смарт Головна

Акредитація - Wish дивитися рекламу

р.

Лак і пунктуальність

1958 рік

Рольові

Мільйон долар Граб

В цілому, це дивно, що конкурс підробок, концепцій і неприйнятих варіантів має шанс стати одним з найцікавіших подій в російській рекламі. Це, з одного боку, дивний, звичайно, і з іншого боку – добре, що є сюрпризом, у нас є країна парадоксів, альтернативної логіки і «все не подобається людям».

Fakestival надзвичайно затишна і гостинна. Ті, хто регулярно відвідує різні змагання, знають, що атмосфера фестивалю та шоли в організації грають, можливо, найважливіша роль. На Fakestival протягом двох років автономного диригування не було жодного недоліку, все було продумано, перевірили і звернулися.

Якщо у попередні роки, ні агенції, ні студії не були відзначені в списку учасників, в 2013 році не тільки студенти, фрілансери та інші особи заявили голова фанери мозаїки, а й, наприклад, власники Срібного Каннського Лева - Депо ВФ. На Fakestival також вдалося взяти срібло.

Незважаючи на те, що промисловість починає розуміти, що показати цікаву ідею і неприйнятну концепцію не означає, що виробництво підробок, непристойних ігор або будь-яких інших неетичних філтів. Це означає, що ви працюєте і хочете поділитися щось з колегами, які вам сподобалося, але не оцінили. Якщо ви вирішили не тільки про брифети, але й про саморозвитку. Цей формат я думаю Fakestival тепер складений, і це красиве. Фестиваль-вакація з роботи, статусів, брифів, редагувань, ланцюжків листів кілометра і половини довгого, пікемів, термінів, факсів, рейтингів, тендерів, гілотину, мила, мотузки. Просто показати вам, що ви можете зробити. Просто проведіть тихий час в хорошій компанії і затишне місце.

Я не знаю, якщо це було спочатку призначене оргкомітетом, але вони навіть обирають найбільш спокійні і красиві місця. Останнім часом учасники відновили нервовий баланс в горах Алтай, цей час в мирній Ризі. Наступного разу Леонід Фейгін запропонував взяти Fakestival до Руанди.

Джерело: fakestival.lv