Подорож до Норвезького Geiranger Fjord

Сьогодні, разом з автором, ми зробимо захоплюючу подорож до Норвегії, а саме Geiranger Fjord. Цей форд є одним з найбільш відвідуваних туристичних місць в Норвегії.

Автор пише: Як ми провели ніч з новим тренером з Литви, ми повернулися до самого початку РВ63 до невеликого кемпінгу, вранці ми знову пройшли тротуарні сходи – до престолу Форда Гейрангера.

Дорога після сходів йде ще вище до гірського плато, де це жахливо холодна, вітряна, але не можна приїхати без зупинки на невелику фотосесію.

123456наступний

р.

Переміщення з плато, ми йдемо в fjord. Але не тут це було – на шляху до водоспаду Гудбрандсювет. Як можна пропустити?

Я вирішив сходження деяких великих валиків. Я втратив свій баланс на пару разів, але це зробив.

Виявляється, що попередні пороги тільки початок водоспаду, а найбільш ефектна частина його становить 200 метрів нижче. Тут вже висять тури.

р.

Р

р.

На водоспаді ви також можете захопити каву. Зареєструватися

Паркінг. Навколо все ще суворі краєвиди і суворий дощ

Після водоспадів ви отримаєте до полуниці - до горизонту полуниці. Відповідно, ви можете придбати його тут на кожному кроці.

Ми отримали на наступний пором. Ми не можемо зробити цю красу.

82554

До порома я кажу до cyclist-designer від Литва Paulius, до нього на іншому поромі: Я вирішив літати додому в Вільнюс, хоча я планував подорожувати по Норвегії на тиждень.

Мій пором вже стоїть. Немає лінії у всіх.

Я можу купити полуницю і відправитися в fjord!

Але відразу ж доїхати до місця призначення не працював – гальмується біля тихого гірського озера

Під час стоячого захоплення пейзажу висушують його кросівки з автомобільною плитою - змочити через. Далі потрібно взяти гумові черевики.

У Норвегії заслуговують спеціальні згадки. Ідеальна чистота всередині. Туалет, мийка. Все, що вам потрібно, в тому числі м'який папір і мило. І виглядає він круто, з травою на даху, як вона повинна.

Після півдня або більше, він досяг форду. Він виглядає дещо перевершує - гори є частиною, і десь нижче, в бухті, є величезні океанські лайнери, які здаються дуже мало звідси.

Хто ви не побачите на оглядовій палубі – росіяни, звичайно, присутні в достатній кількості.

р.

Для оцінки ваги - насолода корабель надходить до форду, а в нижньому правому куті каракерного ряду

Тепер подивіться на масштаби корабля.

Окремо подаровані люди проходять або ходять на оглядовий майданчик безпосередньо з води.

І інші з'являються на велосипеді з явною більшою швидкістю, ніж допускається.

Похід на овальні. Не можна знову їздити.

Fjord мобільний. У Скандинавії багато таких безглуздих електромобілів і самокатів.

На шляху я вирішив перевірити середньовічний кам'яний міст з мій автомобіль для міцності - це здавалося витримати.

р.

Після фйорду дорога стрімко піднімається в гори, до снігу

Є дуже мало автомобілів, тому ви можете пропустити трохи, навіть якщо не на найшвидшому дизельному Peugeot 408.

На сайті, де я був залишатися, Skoda Octavia vRS з московськими кімнатами. Хлопці рухаються вздовж узбережжя Норвегії від Lapland. Поговорили трохи, і вони збиваються. Вони стверджують, що вони вже постраждали від заправки за такими високими цінами. І я був в Швеції, і я був в цьому дизеля. Після всього, 5,5 л на 100 км в моєму Педжоті краще 8 л в бензину Октава.

р.

І чим вище в горах - чим нижче «Приора», і сувора природа. Вона вже міцна в Норвегії, і тут, зверху, вона просто сердитися.

Коли я опинився трохи, я знайшов себе в товстому хвойному лісі. Який сосновий запах! Багато багаті, ніж в Піцунді, Hot Key або Alupka

, м. Київ

Ліс нарізається бурхливою гірською річкою, що утворюється в цьому місці крутими порогами і невеликими водоспадами.

р.

р.

І що таке божественний колір води - немає фотошопу не потрібно, тільки взяти фото з відсутністю підтримки в декількох кроках

Джерело: www.livejournal.com