За лаштунками відомого кіностудії

Сьогодні автор подарує вам фототур по своїй подорожі в студію одного з найвідоміших кінокомпаній світу під назвою Warner Bros, який знаходиться в Каліфорнії. Також під катоком ви чекаєте деяких цікавих фактів про це і показує розташування зйомок популярних фільмів і серіалів.

Таким чином, компанія названа на честь чотирьох братів Warner: Гаррі Warner, Альберт Warner, Сам Warner і Джек Warner, батьки яких в 19-му столітті переселені з Російської імперії (з території сучасної Білорусі) до Сполучених Штатів.

Три старших братів взяли участь у кіноіндустрії на початку 1903 року, демонструючи фільми для гірничодобувних робітників в Пенсільванії та Огайо. У той же рік вони відкрили свій перший кінотеатр Каскад в новому замку, Пенсільванія. У 1904 р. брати заснували компанію Duquesne Amusement & Supply (передавок Warner Bros).

Р

На напозі Сама Warner компанія почала активно розвивати кінотеатр з звуком і в 1926 році почала виробляти фільми з звуковими і звуковими ефектами. У 1927 році фільм Джаз Сінгер вийшов з діалогу. Фільм став справжнім відчуттям і відмітив початок епохи «запалювання картин».

У 1929 р. Варнер Броди. випустили першу повнокольорову плівку, з шоу. Друга кольорова картина, Золоті дігери Broadway стали настільки популярними, що вона була показана в театрах протягом десяти років. Починав епоху кольорового кіно.

З останніх фільмів високої профілі були створені: «The Matrix», «Terminator», «Я Ам Легенда», «Tom і Джеррі», «The Dark Knight», «X-Men», а також ряд фільмів про Гаррі Поттера.

765681

Ці чистоамериканські будинки спеціально побудовані для зйомок американського мелодрами.

446764

Майже всюди всередині стель немає; це зроблено спеціально для установки додаткового простору для обладнання.

Пам'ятайте сцени з сексу і міста? Тут багато з них були зняті.

По суті, фотографія в студії зрозуміло заборонена, але я все одно вдалося взяти деякі фотографії.

У найбільшому в кіно світі, верхній будинок створює пейзажі і цілі сцени для майбутніх фільмів.

Вони можуть навіть побудувати весь місто, якщо сценарій вимагає його і проект досить пропагований.

р.

Після того, як окремі фрагменти орендовані в інші студії.

528594

Виробники Голлівуду надзвичайно обережні з новими експериментами: пілоти практично завжди виділяють мінімальні фінансування. Якщо інвестори бачать успішність наступного проекту, то для подальшої акції інвестують лише достатньо грошей.

Як це сталося, наприклад, з "Параноральним феномоном", який був знятий за $15,000. Після показу фільму на декількох американських кінофестивалях та відродження успіхів в офісі коробки Warner Bros запропонували творцям знімати фільм «Чернобильські щоденники», який буде випущено в два місяці.

«Інформатор» з Matt Damon, «Ревенж» з Gibson, «Бакалавр в Вегасі», «Зоряні війни», «10 000 років до н.е.», «Фоол Золото», «Суперман повертається», «Департований» Скрсес – за деякі з цих фільмів, продюсер отримав Оскар.

Як я пройшов, я торкнувся цей спокійний диван, на якому Дженніфер Аністона сати всі 10 сезони Друзів.

Джерело: з-art.livejournal.com