2281
Старі війни іграшки
Ми пропонуємо вам подивитися на фотографії старих іграшок, які були знайдені автором в мансарді. Ми сподіваємося, що ці фотографії допоможуть вам запам'ятати вашу щасливу дитину.
Ви все ще є іграшки, як це?
Вся колекція.
Катерина
Газ 66 (Шишига). Пофарбовані мною в п'ятому класі.
Просто бак. Мій брат і я був на гусениці, і ми обмінялися таким же, але без гусениць.
Місілія:
3610Р. 4200Р.
Самохідний. Я не знаю чому.
Ще одна ракетна система.
БрДМ. Як виглядає.
Не ракетний пускач, але з кулеметником. У Борзе зламався купол.
АПК. Напевно 70.
Габаритний зображення
Танк. Як виглядає T-50. Неймовірно зламаний. замість того, щоб акуратно закручувати болт.
Ще один APC. Це не має вершини. Знаходилося в пісочниці біля «встановчих» будинків, вже в Сіверській.
Ракетний стартер. Не зовсім в цій серії.
Рушник колекції. SFN стартер.
І тут він знаходиться в декомпонентному стані. Читання знищити стан Оклахома.
19.02.201910
Універсальний автомобіль і пістолет в польовому стані. З гарматою також можна прикріпити до Катерини і Гази-66.
р.
І в умовах боротьби.
Знайдений танк (поганий) та інший бронетранспортер
Не в цій серії, але близько.
Великий T-34 бак. З чіпсів - відрізок доріжки на броню можна зняти. Знімний кабель в спині. Завжди втрачені. Весь час.
25900Р
Самохідний. Так само як бак. У зв'язку з тим, що вежа не перевернулася, це не так цікаво.
р.
р.
Джерело: leprosorium.ru
Ви все ще є іграшки, як це?
Вся колекція.
Катерина
Газ 66 (Шишига). Пофарбовані мною в п'ятому класі.
Просто бак. Мій брат і я був на гусениці, і ми обмінялися таким же, але без гусениць.
Місілія:
3610Р. 4200Р.
Самохідний. Я не знаю чому.
Ще одна ракетна система.
БрДМ. Як виглядає.
Не ракетний пускач, але з кулеметником. У Борзе зламався купол.
АПК. Напевно 70.
Габаритний зображення
Танк. Як виглядає T-50. Неймовірно зламаний. замість того, щоб акуратно закручувати болт.
Ще один APC. Це не має вершини. Знаходилося в пісочниці біля «встановчих» будинків, вже в Сіверській.
Ракетний стартер. Не зовсім в цій серії.
Рушник колекції. SFN стартер.
І тут він знаходиться в декомпонентному стані. Читання знищити стан Оклахома.
19.02.201910
Універсальний автомобіль і пістолет в польовому стані. З гарматою також можна прикріпити до Катерини і Гази-66.
р.
І в умовах боротьби.
Знайдений танк (поганий) та інший бронетранспортер
Не в цій серії, але близько.
Великий T-34 бак. З чіпсів - відрізок доріжки на броню можна зняти. Знімний кабель в спині. Завжди втрачені. Весь час.
25900Р
Самохідний. Так само як бак. У зв'язку з тим, що вежа не перевернулася, це не так цікаво.
р.
р.
Джерело: leprosorium.ru