Діснейленд в Гонконг

Ми пропонуємо вам барвистий фотозвіт з Діснейленд в Гонконгу. Під час подорожі ви можете зустрітися з улюбленими героями Дісней і стати дитиною ще раз. Ми хочемо, щоб вам було весело і весело!

Автор пише: Для зручності відвідувачів входу в Діснейленд прокладав окрему лінію метро. Вже в машині ви починаєте зануритися в світ Міккі Мауза:

З входу в парк є довгий алей, побудований в сувенірних магазинах:

Парк розділений на три зони: Завтраленд, Фентезіленд і Пригодиленд. Почати світ майбутнього:

Право на в'їзд, кожен кладе на костюм і готує до польоту в планету Стежка:

р.

У паркі є кілька атракціонів. Один з них - "Зірка Гора" - це різновид роликового берега, упакованого в світлий номер. У причепи, і поїзд почав повільно підніматися в умбул величезний чорний отвір:

167374

Після цього ми піднімали трохи більше, а потім почали. Я сидю в передній частині сидіння і був першим, щоб розпочати падіння в абіс. Наш поїзд ran в піт темряві, іноді поппінг до мірійських ламп, що символізують зоряне небо. Не вдалося відштовхуватися:

На виході, і всі могли взяти картину з ним:

р.

У наступній поїздці ми дали космічні вибухи, і ми допомогли Buzz боротися з з злопрацами:

Головна вілла була поразкована самим Buzz в кінці гонки:

Він був нестерпним теплом, а діти фолієві з задоволенням на фонтанах:

р.

Ми переїхали в Фантазію і відразу відвідували Вінні Пух:

Ця частина парку призначена для дуже маленьких дітей:

Я був здивований, щоб дізнатися, що Мерлін був Азіатська.

Він пообіцяв мене безкоштовно один рік, щоб відвідати парк і писати ім'я над Діснейландом воріт, якщо я витягнув чарівний меч з каменю.

р.

Пробити Очевидно, що вони закручують його болтами всередині ...

В середині квадрата є великим карусельом, але я не їздив його:

А замість того, я пішов до кінотеатру 3D, щоб подивитися тривимірний мультфільм на спеціальних келихах:

На жаль, фото не може передати об'єм картини, і я був пізно, щоб здогадатися, щоб витягнути камеру. Особливо смішні постріли можна отримати, коли весь зал підніме руки і намагається закрити від сміття, що літають в зал або захопити русалка вручну. Коли на екрані з'явився море, вся зала була зрощена водою, і коли Аладдін полетів на його килимовому літаку, дайвінг в вузькі арки Агра, потужні вентилятори були перетворені на екрані, і ми перевелися вітром:

В останній зоні Пригодиленд я пішов на річковий круїз на африканській річці. Ми прокручуємо пастельні слони і стегна:

, м. Київ

В кінці подорожі ми дражали підводні гуси:

І майже перед стиккою, лава заливається з вогнегасної печери, а вода навколо нас зловила вогонь:

Щоб захистити себе від сонця, я періодично поливав себе:

Повернутися до метро знову:

Джерело: sergeydolya.livejournal.com