Ферма в степу

Це місце в Араві пустелі, на шляху до Ейлат. Автор вирішив прийняти короткий погляд на цю ферму і спостерігати за родиною крокодила. Що він вийшов з нього, можна побачити під вирізом.

По-перше, ми подивимося на жінок, які нещодавно заклали яйця і тепер захистили майбутній відчай. По суті, вони тільки думають, що вони охороняють: їх яйця забираються і переносять в інкубатор, для кращої безпеки.

Одне з самиць кладуть досить близько до паркану:

68559.

Незважаючи на попередження, я натиснув лінзу проти гриля клітки. Кроводил, очевидно, не схожий на це, і вона була миттєво біля мене. Добре, що бруски досить міцні:

Вони мають зуби, ви бачите.

(доб. 4)

Пішохідний крокодил є дуже смішним виглядом. Немов, звичайно, він йде і не працює після того, як ви, як швидкість рептилій може розвивати гідну і зловити людину - не проблема:

Де пропущений крокодил, на піску залишається відмінна стежка:

По-перше, крокодили проводять гарячий день в ставку:

Або на його березі:

Кроводил відкриває свою рот як собаку.

Пам'ятайте, що карикатура тарі? Ви чекаєте його прийти і чистити зуби.

Іноді рептилій стоять і переміщаються з місця, щоб розмістити наступні тіні:

р.

Ще один знімок зубів ...

І ми запросили, щоб побачити, як мало, новонароджених крокодил. Вони сидять в пластикових ящиках, і вони подобаються спати.

Але при невеликій рибі подається на довгому тизері, вони дуже анімовані і миттєво змітають її. Після того, як крокодил був гастрономічно задоволений, Оріте приніс нам, щоб побачити його і вихованець його:

Кроводил був явно не захоплений, але не особливо протистояти:

Тільки іноді Я відкрив мій рот, якби сказати: Я зросту - Я з'їжу всіх тут:

До речі, власники фермерського господарства, Орітету та Обера Кобе надзвичайно цікаві та незвичайні люди.

Зір і Оріте Кобе досвідчені крокодили. У 1985 році закінчив івритський університет. Він почав працювати з крокодилами в 1988 році в Кенії, де був створений крокодил. Зверху спійманий крокодил для розведення трави. Наприкінці свого життя в Кенії він вже був визнаним експертом з захоплення та розведення крупи. У Кенії З'явився Орит, який прийшов на відпочинок на сафарі. Він зустрів, одружений, і Орі став крокодилом. Спочатку вона тільки збирала яйця, що була безпечною окупацією, а пізніше почала ловити крупу. У 1994 році вони вирішили створити ферму в Араві. Але розірвав нашу бюрократію непросто. 12 років.

Пройшов час швидко, мені довелося продовжити Eilat. Так що я сказав, щоб Орити, взяв одну останню картину крокодила, і вийшов.

Джерело: photootchet.livejournal.com