Заработала на имени (15 фото)

Михайло Тижня власна пара будинків, декількох спортивних автомобілів і гардероб дизайнерського одягу.

Все, що вона діяла як подвійний Britney Spears.

Вона використовується для роботи в офіціантці.

«Це доля!» - сказав Михайло Тиждень, 24, який виглядає як Britney Spears. Через схожість з поп-зіркою Михайла заробляє божевільні гроші.

Р

Якщо я коли-небудь зустрівся з Britney Spears, я вдячний їй. У мене є співак.

Михайло Щотижневики з міста Ількестон почали свою кар’єру як регулярний офіціантка. Але вона завжди бажала блиск на сцені, співати і виконувати. Вона досягла успіху.

Britney Spears, які стрибають на вершину музичних рейтингів з хітами «Baby One More Time» та «Oops!» Я зробив це знову, давав дівчину можливість.

, доб. 114

Михайло Тижня нічого не запобігла, вона почала імітувати її ідолом. Після того, як Михайло взяв участь у подвійному конкурсі, помітили тижня.

Зараз Михайло На День Народження проводяться благодійні заходи та концерти.

Для того, щоб не втратити форму, вона постійно стежить за всіма новинами, які супроводжують Britney Spears, слідують виступам поп-співака.

«Я навчаю нові пісні та танцювальні рухи, щоб тримати Britney на трекі», – розповідає Михайло.

Всі костюми Михаїла пришивають матір'ю Маргарет. Незважаючи на це, Михайло витрачає на косметику, ваги і аксесуари на місяць близько тисячі фунтів. Але витрати окупуються. «Я вже заробив £ 300,000 (€350,000), - сказав Михайло.

Через схожість з Britney вона може дозволити собі розкішне життя, яке майже дорівнює розкішці співачки.

"Я був 19, коли я купив мій перший будинок", - сказав Михайло. Я витратив тисячі фунтів на спортивні автомобілі, шафа і мій улюблений Chihuahuahua Charlie. Якщо він не був для Britney, я не мав цього.

Залежно від розміру події Mikaele сплачується між £ 300 і £3,500 за виконання.

р.

У зв'язку з її популярністю Михайло проїдав світ, зірвав у відеокліпі англійського інді рок-гурту Kaiser Heads, і впав в spotlight модного фотографа Alison Jackson.

Михайло Тижня у віці 14 але речі не були настільки гладкими у своїй кар’єрі. У житті Михайла було відображено складні життєві проблеми її ідолу. Так в 2007 році Britney Spears потрапив в реабілітаційний центр, поголені головою, спробували позбавити її материнських прав. У скандальній полум'ї Бритні Списки зламали, але популярність співачки прийшла до «не». Михаїла перестала бути затребуваною. До того моменту, що Мікаела мав продати одну з її будинків і довелося позбутися від спортивного автомобіля, вона була запозичена. Дебти були снеки. Оплатити борг, Мікеела отримав роботу в якості регулярного косметолога. «Я думав, що моя кар’єра була над, - сказав Михайло Тиждень.

Але речі знову впав на місце після Britney Spears випустили свій альбом Circus у 2008 році. На сцені вийшли накази і Михайло. "Я великий шанувальник Britney - це буде страшно, якщо я повинен знеособлювати когось, що я слухаю", - сказала вона.

, Україна

Джерело: pixanews.com до