15 фото привидів, автентичність яких не може сумніватися навіть професіоналам.
У 2008 році моя дружина і я відпустила в Нормандії і відвідала старе кладовище і руїни Собору в Грені. Я взяв на себе єдиний фотограф мармурової плити з іменами американських паратрупів і французьких громадян, які загинули на сайті в 1944 році. Картина була прийнята з цифровою камерою, і я не виглядав її до тих пір, поки я отримав додому до Канади. Я побачила фігуру бійця на правій руці.
Ця фотографія була взята на мій день весілля. Він був 1942 і фотограф знімав молодят з простою камерою коробки. Що може бути? Ілюзію (парєдолія)? Хороший відверт? Або це дійсно привид?
Це фото було кілька тижнів тому, коли мої друзі і я вийшов в природу. З-за одного з нас видається трохи хлопчика. Коли я взяв цю картину, це не було, тільки сім нас, включаючи мене.
Це картина, яку я взяв під час подорожі в Східний Техас. На фото з'явилися ці три дивні фігури в чорному кольорі. Хто це? Чужий? Привиди?
«Це картина готелю «Стенлі». У одному з вікон є напівпрозора фігура маленького хлопчика. Цікаво, що люди про однакову відстань від камери добре видно. Хлопці люблять тінь, хоча вікно відкрито. Я був таким, що я звернувся до готелю. У цьому приміщенні я поінформував, що в цей день тільки один чоловік був зареєстрований, який прийшов на конференцію. й
Ця фотографія була взята через дзеркало в туалеті готелю Weslaco в Техасі, який був побудований в 1928 році. На малюнку є два дівчата, але якщо ви уважно дивитеся, ви можете побачити праву і третину в капюшоні, з курткою кидається на праву руку і кошик у лівій руці.
Ця фотографія була прийнята в 2010 році. «Гести приїхали до нас, і ми вирішили дати їм екскурсію за проектом Джорджа Вашингтона. На шляху назад ми припинили на храмі, де Вашингтон часто молиться. Поблизу церкви є кілька могил, поховання датуються кінця XVIII ст. Також є спільна могила 34 в'язнів війни, яка загибла в таборах. Це де я фотографував мій друг Джо. До нашого сюрпризу ця червона голова, що плавиться в повітрі, з'явилася на малюнку.
, Україна
На озері в США утах було знято дивний «Іце Парад». З абсолютно неперевершеної причини льодяники викреслилилили рівно в одній лінії на рівній відстані один від одного.
Я взяв цю фотографію в лютому або березні 2008 в Сокане, Вашингтон. Я жив в будинку, де я подбаю про літню жінку. У цей момент я був просто нудним, і я почав натискати камеру, і до мого жаху я бачив це. Я повернувся на всі вогні, телевізор і назвав мій хлопець, тому що я боївся бути самотнім з цим жахом.
«Я фотографував чоловіка, коли ми риболовляли озерою в Wisconsin. На цьому озері немає станції човна, і немає будинків на території. Я впевнений, що мій чоловік і я був окремо в цьому місці. Однак картина чітко показує фігуру маленької дівчини в капюшоні і фартуху. й
«Це фото було взято на кладовище біля одного з щільно зафіксованих шифрів. Можна чітко побачити половину обличчя людини. Це не може бути відображенням, оскільки скло в цьому вікні порушується. й
Ця фотографія була прийнята в 2012 році в приватній квартирі в Оксфорді, Великобританії.
Цей привид з “колісним” був фотографований в підвалі працівником нурсингу будинку “Кіте Haven” в Flint, штат Мічиган. Вона сказала, що вона побачила її власними очима: чоловіка в білій сорочку, що несе жінку в колясці. Її голова нахиляється праворуч.
Я шукав свої фотографії, і раптом я помітив в кінці коридору тіні чоловіка в капелюшній капелюсі. Спочатку я думав, що це може бути пляма запаморочення – але це не було. Повідомляйте, як це тінь припав на великий камінь. Крім того, «хто» видно навіть вигнуті краю.
, Україна
«Я жити в Равенні, Огайо. У травні 2007 року мій син взяв картину нашого дому. Ми всі шокували бачити невідому дитину в одному з вікон. Коли ми придбали цей будинок, ми сказали, що ми побачили привиди тут до. У той час ця картина була прийнята, тільки мене в будинку, мій чоловік був в лікарні – він просто мав операцію зняти ракову пухлину.