Вулиця міста в центрі Лісабона перетворюється в справжній двоярусний базар у вихідні дні. Автор відвідав це місце і розповів про корисні речі і всі види ясен, які можна знайти тільки на таких ринках.
р.
Продавці та покупці протиправних речей, як правило, з одного виду. Часто вони просто змінюють місця. Ринок знаходиться на зайнятій вулиці, але випадкова людина не має нічого зробити тут, тільки найсвіжіші не пройдуть.
Сокіл – це «зрілі» ринки, з якихось причин майже всі люди тут не молоді.
Є винятки, але ці типи однакові в усіх країнах. Це професійні «дуки»: люди, які шукають де купити дешевше, а потім продають дорожче.
Віктор Сухоруков? :
Р
До асортименту товарів можна вивчити історію країни. Я не думаю, що ми коли-небудь мали такі ляльки. Вони занадто "бохірургії" в їх нарядах. Одягнена Жінка Голий чоловік
Azulejo - традиційна португальська плитка. Ви можете знайти на фасадах багатьох будинків: це зроблено в старі дні, і продовжується зараз. У деяких місцях покриваються цілі вулиці будинків.
Рука молоток з кулькою. Це також дуже португальська річ.
Але такі продукти рідкісні. Як правило, ринки блохи все одно виглядають: асортимент старих страв і м'яких іграшок. Більше одягу.
Стара техніка. Тепер просять максимум 20 євро за це, і після того, як кожен з цих предметів вартістьть фортун! Я пам'ятаю мій перший 64 мегабайт флеш-накопичувач. Я купив його за 20 доларів. Скільки коштує на ринку блохи? Альона?
Так що можна використовувати в сільському господарстві?
489961
Лібра, залізна цукерка swan, православний дзвіночок, свічник, індійський ... Я б купити індійці
Чи краще купити його для себе або в подарунок?
Я бачив його в Хімках! Я торгував деревними кабачками!
Ось деякі дивні речі тут.
Ключові слова, які не відображають нічого.
Ми зробили! Кроки на ринку парі!
3610Р. 4200Р.
Гумові свині.
(доб. 3)
Продається собака!
р.
Ісус і ігри.
Передплатні телефони. Я впевнений, що у вас є хоча б один з таких телефонів! Чи є це? Що?
р.
Siemens M35. Жовтий. Так само, як я використовував, це був прохолодний і модний телефон з гумовим корпусом.
7618542
Ринок патрулюється поліцією. Просто в разі. Що робити, якщо вони продають вкрадені товари?
Газети Старої Португалії.
Джерело: macos.livejournal.com