1180
Італійська піца
Інгредієнт:
- 220 мл води;
- 0,5 т борошна;
- 2 ч.л. сухих дріжджів;
- 2 ч.л. цукру;
- 1 ч.л. солі;
Тестування:
- 2-2,5 столи борошна;
- 8 ppm рослинної олії;
Будь-який фарш.
Підготовка:
У теплій воді розвести дріжджі, цукор, сіль і борошно. Залиште нашу плюшку в теплому місці для бродіння. 25 до 30 хвилин. Не забудьте про температуру води, в якій ми розводимо дріжджі. Температура не менше, а не більше 36-39 градусів.
Коли наша спара збільшена за розміром, додаємо рослинне масло і борошно. Додаємо борошно поступово, орієнтуючись на тест. Це краще не отримати достатньо сну, ніж отримати достатньо. Процідити ніжне тісто і залишити його в теплому місці протягом 2 годин.
Я розділяю тісто на 2 частини. Я зроблю дві середні піци діаметром 28см. Я протягую кожну частину своїми руками і розтягуючи пальцями по краях, тим самим отримуючи коло з тіста, що буде основою нашої піци. Залиште його в теплому місці за 15 хвилин. Я не використовую ролик, піца не приймає цього.
І тепер начинка. Виберіть, який вам подобається. У мене є така послідовність в інгредієнтах: на основі змащування суміші майонезу і кетчупу з тонким шаром, потім в хаотичному порядку я кидаю шинку, гриби, помідори на піци і протріть все з сиром.
Я запікаю в духовці 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Орієнтовно в часі на основі живлення та особливостей вашої печі. Я тримую піцу до тих пір, поки тісто коричневе знизу до красивого золотистого кольору.