NHL: Тиждень в фотографії

Національний хокейний ліга має три матчі. Після цього буде коротка перерва, у зв'язку з Олімпійськими іграх 2010 у Ванкувері. Ми пропонуємо Вам найяскравіший футаж останніх битв на льоді.
росіяни завжди мають щось говорити про те, що навіть Овечкін і Семінь і суперники «Сенор» Волченков.

Овечкін до Волченкова, за годину після мирної розмови: «Я забуваю, я збираюся на Олімпіаду після вихідних. й

, Україна

Фурний зіткнення між «капіталістами» та «сенаторами»

Волченков: "Чи ви ловите качку або ні?"

Олександр Semin забив три цілі і дав допомогу, але це не врятувало Вашингтон (Washington Capitals) від 5-6 перемог.

Флорида (Florida Panthers) - Ванкувер (Vancouver Canucks) був не так інтригуюче і гості були легко відсортовані Південь (0-3). Але Tanner Glass і Nick Tarnasky серця радують глядачів. До речі, 74-е число пантерів славиться своїм неперевершеним характером.

Goalkeeper Florida (Florida Panthers), Tomas Vokoun (Tomas Vokoun) мала жорсткий час в цьому матчі.

Дивитися на обличчя переможців. Здається, що ця перемога була занадто легкою для них. Ось чому не існує радості.

Доля матчу Нью Джерсі (Нові Джерсі Девілі) – Філадельфія (Філадельфія 76-ers) вирішила в режимі перезапуску. Девілі раптово загубили середню людину з Філадельфії.

У зв'язку з великогабаритними снігопадами, матч відбувся на півднях.

Фінн Тукука Раск, Бостон Брюнс воротар: «Я теж можу це зробити!»

(Березень)

Paul Gaustad of Buffalo Sabres - Бостонська Здено Шара, «Гара, ще один удар і я даю вам заєць. й

На льоді починаються білки і втрачають. Буффало (Buffalo Sabres) перемогла биків.

р.

Як ми бачимо, тінь навпіл швидше, ніж сам Олександр Сульзер.