932
Олімпійські ігри у фотографіях, день чотири
У рамках проекту «Медаль» вперше зайшли швейцарську олімпійську команду.
У власній значущості була перемога жіночої команди Швейцарії з Канади. Швейна хокею холостяка партія: "Подарований для здоров'я, закінчився для відпочинку" (Швейцарія-Канада 1-10)
Шведський хокеїст Cecilia Ostberg (Cecilia Ostberg): «Я не буду забивати, так штовхати!»
Дідєр Дефаго перемагає третє золото для Швейцарії
Дуже оригінальні постріли отримують з сноубордингу спортсменів
р.
Чешка Міхал Новотні – літописи дайв-бомерів
Альберто Шуавон показав нам красу природи.
Кращі сноуборди Ванкувера і, навпаки, наша планета.
Не трагедія. Швед Петрок Ярбин (Патрік Ярбин) не зберіг балансу та раммедових білбордів. Олімпійські ігри обмежені смертю грузинського спортсмена.
Після смерті грузинського сланцівника, що швидкість на сланці різко знизилася. А спортсмени зрозумілі. Особливо в скелеті.
7696769
Українська Тонкі промені до бога фігурного катання.
П'ятий день змагань почався з черговим загартуванням швейцарського, але більше на цьому в доповіді.
р.
У власній значущості була перемога жіночої команди Швейцарії з Канади. Швейна хокею холостяка партія: "Подарований для здоров'я, закінчився для відпочинку" (Швейцарія-Канада 1-10)
Шведський хокеїст Cecilia Ostberg (Cecilia Ostberg): «Я не буду забивати, так штовхати!»
Дідєр Дефаго перемагає третє золото для Швейцарії
Дуже оригінальні постріли отримують з сноубордингу спортсменів
р.
Чешка Міхал Новотні – літописи дайв-бомерів
Альберто Шуавон показав нам красу природи.
Кращі сноуборди Ванкувера і, навпаки, наша планета.
Не трагедія. Швед Петрок Ярбин (Патрік Ярбин) не зберіг балансу та раммедових білбордів. Олімпійські ігри обмежені смертю грузинського спортсмена.
Після смерті грузинського сланцівника, що швидкість на сланці різко знизилася. А спортсмени зрозумілі. Особливо в скелеті.
7696769
Українська Тонкі промені до бога фігурного катання.
П'ятий день змагань почався з черговим загартуванням швейцарського, але більше на цьому в доповіді.
р.