1014
Смішні Англійська футбол
Пропонуємо Вам фотоогляд 27-го туру англійської прем’єр-ліга з дещо різним кутом. Давайте подивимося на неї трохи заліза і сарка.
Ведран Чорнюк (Ведран Корлюка) обіцяє Роман Павловченко на честь перемоги Тоттенхема над Віганом.
, Україна
Shaun Wright-Phillips сідає на відпочинок.
Ознайомитися з конкурсом Rafael Benites та Роберто Манчіні. Як в самому матчі, нульовий малюнок.
Craig Bellamy перевірить, якщо він зняв його живіт кнопка, намагаючись допомогти команді виграти.
Фернандо Торрес показує свої емоції з правою рукою і ліворуч.
165489
Pepe Reina консультує супротивника не заходити до своєї мети
Хто швидше? Боббі Замора голова або нога Баррі Фергусона?
Damien Duff (Damien Duff) це не перший раз, стрибаючи над головою, і є також гарна причина - мета!
Золтан Гера: "Не бити лежачи!"
Неважливо, скільки Брайан Дженсен продемонстрував своїх гравців, це без використання. П'ять кульок рушили через його мету.
Salif Diao просить стійки не робити шуму, щоб не прокидати ворота суперника.
Анім Вілкінсон не схожий на м'яч. Головне - зупинити супротивника.
Космічний футбол від Cesc Fabregas
Стів Беннетт: "Я не подбаю, я на площині"
Манкуніни забивають мету, але на обличчі явно немає радості. Можливо, ви відчуєте, що є перемога вперед і стільки, як три кульки в поверненні.
Wayne Rooney: Що відбувається тут? Зібрали нас!
Alex Ferguson - це чудесний варіант, щоб подивитися на поле.
Patrice Evra: "Мій життєрадісний м'яч, де ви дрочить, щоб вийти?"
Ведран Чорнюк (Ведран Корлюка) обіцяє Роман Павловченко на честь перемоги Тоттенхема над Віганом.
, Україна
Shaun Wright-Phillips сідає на відпочинок.
Ознайомитися з конкурсом Rafael Benites та Роберто Манчіні. Як в самому матчі, нульовий малюнок.
Craig Bellamy перевірить, якщо він зняв його живіт кнопка, намагаючись допомогти команді виграти.
Фернандо Торрес показує свої емоції з правою рукою і ліворуч.
165489
Pepe Reina консультує супротивника не заходити до своєї мети
Хто швидше? Боббі Замора голова або нога Баррі Фергусона?
Damien Duff (Damien Duff) це не перший раз, стрибаючи над головою, і є також гарна причина - мета!
Золтан Гера: "Не бити лежачи!"
Неважливо, скільки Брайан Дженсен продемонстрував своїх гравців, це без використання. П'ять кульок рушили через його мету.
Salif Diao просить стійки не робити шуму, щоб не прокидати ворота суперника.
Анім Вілкінсон не схожий на м'яч. Головне - зупинити супротивника.
Космічний футбол від Cesc Fabregas
Стів Беннетт: "Я не подбаю, я на площині"
Манкуніни забивають мету, але на обличчі явно немає радості. Можливо, ви відчуєте, що є перемога вперед і стільки, як три кульки в поверненні.
Wayne Rooney: Що відбувається тут? Зібрали нас!
Alex Ferguson - це чудесний варіант, щоб подивитися на поле.
Patrice Evra: "Мій життєрадісний м'яч, де ви дрочить, щоб вийти?"