Пипіт (Kick-Ass)

Якщо ви думаєте, що супергерої є тільки в кіно або роумах вулиці в натовпах, то ви дуже неправильно про обох. Кожен може носити костюм супергеро, але дуже важко стати одним. Але можливо. І один день, нарешті вирішив, змінивши в зелений костюм, попередньо навчившись перед дзеркалом і викликав себе синорусне ім'я «Kick-Ass» Dave Lizewski (Aaron Johnson) вийшов.

Покарана, можливо, до розпаду здоров'я супермана, але головне в цьому випадку полягає в тому, щоб встановити правильний приклад, який буде показаний на телебаченні і підтримується іншими. І є нові за нашим героям. "Великий тато" (Nicolas Cage) в чорному костюмі Бетмена, знімаючи всі в рядку, а його фіолетова дочка "Вбивця" (Chloe Moretz), змащуючи великих чоловіків, таких як шпильки. А потім є Pipetz-inspired, невідомий від де rushed “Bloody Carbon” (Christopher Mintz-Plasse), водіння з Kick-Ass по місту в червоному швидкісному автомобілі. І це ціла компанія суперменів іржі навколо міста і водіння наркоманів навколо кутів. Ви, і я буде мати щось, щоб побачити і сміятися. На термінах одягу звук на телевізорах може бути глухим. І не дайте молодим дітям біля синього екрана твоїх телевізорів.

Kick-Ass (США, Великобританія)
Режисер: Метью Ваугн
Starring: Микола Кейдж, Аарон Джонсон, Chloe Moretz, Christopher Mintz-Plasse та інші.
Продюсери: Адам Болінг, Даррен Goldberg, Марк Міллар
Оператор: Бен В. Девіс
Сценарій: Джейн Goldman, Марк Міллар, Метью Ваугн
Композитор: Ілан Ашкері
Прем'єра (замовлення): 12 березня
Прем'єра (RF): 15 квітня
Бюджет: $ 30,000,000

Постери фільмів:

Габаритний зображення

Р

Нога з фільму: