Равшана Куркова

Равшана Куркова, знаменита акторка фільму, ще не використовується до підвищеної уваги її особистості. вона дуже красива, ніжна і солодка дівчина. Її зовнішній вигляд і робота милуються багатьма. Останні твори актриси: «Любов в місті-2» – роль Лени, «Брати-2» – роль Аліси, «Дафман». 24 години» - роль Віри, «Останні зустрічі» - роль Карменсита, «Піраміда» - роль кнопки, «Ахтамар» - роль Тамара. Її фото також можна побачити на чохлах Гламура, Грація, Еллі та інших журналах.

Равшана Куркова, фото:

Равшана Куркова народилася на 22.08.1980 в Ташкенті, де вона провела її дитинство. Дівчина була піднята її бабуся, так як її батьки були зайнятими розвитком своєї кар'єри (фактор, мати-актрис, кінорежисер). У цю солодку дівчину змішати Узбек, Араби і татарської крові. Назва актриси буквально перекладається як «Словий місяць».

351080

Равшана Куркова

Равшана з дитинства мало витрачати багато часу на набір і в театрі, адже вона народилася в акторській родині. Першу роль у кіно пішов до неї у віці 12 років, вона відігравала в кінофільмі «Таємниця Ферна» Рашид Маликов.

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

З дитинства я зникла на сеті на мамі, на решетарах в театрі Ільхом, що дихає цього повітря. Після закінчення музичної школи в фортепіано і вокалі, у старшій школі вона перейшла до ліцею - відділення Університету Лондона, де навчалися всі дисципліни англійською мовою. Мої батьки хотіли б мати кращу кар'єру, ніж актриса. За замовчуванням в країні не було, тому моя перша освіта була філологічною. Коли фільм почав розвиватися, я працював редактором шоу-шоу на телебаченні, повернувшись до професії, яка повністю заражена. Моя акторка Тетяна Миколаївна Пишнова є одним з кращих викладачів театральної школи «Щепкін», яку ми працюємо вже багато років.

Равшана Куркова р.

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

3610Р. 4200Р.

Равшана Куркова

Кар’єра актора розвивалася повільно і поступово. Упродовж тривалого періоду Равшан отримав лише повені ролі в фільмах і серіалах, де необхідно було відігравати романтичний образ дівчини з Східного або арабського бомбардувальника. Але дівчина не була дискурована, але тільки розробила свій талант. А за свою роботу вона була нагороджена нагородою за кращу жіночу роль в кінофестивалі «Три дівчата» на кінофестивалі «Новий кінотеатр XXI століття». Його кар’єрний прорив прибув у 2008 році. У цьому році вона зірвала 8 робіт і отримала статус одного з перспективних акторів.

Равшана Куркова

Равшана Куркова була одружена двічі. З 2006 по 2008 роки акторка одружилась з актором Артемом Ткаченком. Вони були розглянуті ідеальною парою і навіть «Пара року» журналу «Гламур». Але на жаль, проживавши разом два роки, розлучився пара. Колишніх дружин не говорять про причину розриву сім'ї: «Це наша особиста справа». Артем є дуже гідною особою. Все, що я сказав про нього в інтерв'ю, не змінився. Я лікував його добре, і я продовжую його лікувати. Ми ніколи не заздрили нас. Я кохав його дуже багато. У нашому розірванні, на щастя або на жаль, для любителів гостину, немає смажених деталей, щоб савор: не обманювати, не боротися, ні заздрити. Ми проживали чотири роки і я не пам'ятаю поганий момент. Але любов зникла...

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Італійський бренд Ratrizia Pepe обрано Ravshana, щоб представити свій бренд в Росії, адже вона романтична, жіночна, завжди молодий і веселий.

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

329752

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова р.

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Равшана Куркова

Більше інформації про чудовий, романтичний, завжди молода жінка може бути знайдена на офіційному сайті: Равшана.ру