Равшана Куркова

Равшана Куркова, знаменита акторка фільму, ще не використовується до підвищеної уваги її особистості. вона дуже красива, ніжна і солодка дівчина. Її зовнішній вигляд і робота милуються багатьма. Останні твори актриси: «Любов в місті-2» – роль Лени, «Брати-2» – роль Аліси, «Дафман». 24 години» - роль Віри, «Останні зустрічі» - роль Карменсита, «Піраміда» - роль кнопки, «Ахтамар» - роль Тамара. Її фото також можна побачити на чохлах Гламура, Грація, Еллі та інших журналах.

Равшана Куркова, фото:

Равшана Куркова народилася на 22.08.1980 в Ташкенті, де вона провела її дитинство. Дівчина була піднята її бабуся, так як її батьки були зайнятими розвитком своєї кар'єри (фактор, мати-актрис, кінорежисер). У цю солодку дівчину змішати Узбек, Араби і татарської крові. Назва актриси буквально перекладається як «Словий місяць».

351080

Равшана з дитинства мало витрачати багато часу на набір і в театрі, адже вона народилася в акторській родині. Першу роль у кіно пішов до неї у віці 12 років, вона відігравала в кінофільмі «Таємниця Ферна» Рашид Маликов.

З дитинства я зникла на сеті на мамі, на решетарах в театрі Ільхом, що дихає цього повітря. Після закінчення музичної школи в фортепіано і вокалі, у старшій школі вона перейшла до ліцею - відділення Університету Лондона, де навчалися всі дисципліни англійською мовою. Мої батьки хотіли б мати кращу кар'єру, ніж актриса. За замовчуванням в країні не було, тому моя перша освіта була філологічною. Коли фільм почав розвиватися, я працював редактором шоу-шоу на телебаченні, повернувшись до професії, яка повністю заражена. Моя акторка Тетяна Миколаївна Пишнова є одним з кращих викладачів театральної школи «Щепкін», яку ми працюємо вже багато років.

р.

3610Р. 4200Р.

Кар’єра актора розвивалася повільно і поступово. Упродовж тривалого періоду Равшан отримав лише повені ролі в фільмах і серіалах, де необхідно було відігравати романтичний образ дівчини з Східного або арабського бомбардувальника. Але дівчина не була дискурована, але тільки розробила свій талант. А за свою роботу вона була нагороджена нагородою за кращу жіночу роль в кінофестивалі «Три дівчата» на кінофестивалі «Новий кінотеатр XXI століття». Його кар’єрний прорив прибув у 2008 році. У цьому році вона зірвала 8 робіт і отримала статус одного з перспективних акторів.

Равшана Куркова була одружена двічі. З 2006 по 2008 роки акторка одружилась з актором Артемом Ткаченком. Вони були розглянуті ідеальною парою і навіть «Пара року» журналу «Гламур». Але на жаль, проживавши разом два роки, розлучився пара. Колишніх дружин не говорять про причину розриву сім'ї: «Це наша особиста справа». Артем є дуже гідною особою. Все, що я сказав про нього в інтерв'ю, не змінився. Я лікував його добре, і я продовжую його лікувати. Ми ніколи не заздрили нас. Я кохав його дуже багато. У нашому розірванні, на щастя або на жаль, для любителів гостину, немає смажених деталей, щоб савор: не обманювати, не боротися, ні заздрити. Ми проживали чотири роки і я не пам'ятаю поганий момент. Але любов зникла...

Італійський бренд Ratrizia Pepe обрано Ravshana, щоб представити свій бренд в Росії, адже вона романтична, жіночна, завжди молодий і веселий.

329752

р.

Більше інформації про чудовий, романтичний, завжди молода жінка може бути знайдена на офіційному сайті: Равшана.ру