Український

П'ятий рік президенції Януковича. Весна ... Вони почали харчуватися голубами. Вони смачні і здорові. Кора дерев підходить для заправки і заварювання чаю. Я проживаю багато про місто і його архітектуру. На день народження звучали мангал. Стрічкові борони розташовані біля балкона. Я зроблю власний одяг. Я дізнався, як сплести лапи. Я промив один раз на місяць, запалив вогонь на дворі і нагріваємо воду на відро. Газ вже давно з кишенею і газовою трубою. Ми зловили рибу кілька разів. Я заварюю і покласти квас. Чайний гриб хороший, теж. Моя дружина і я думаю, що взяти кредит на два і купити велосипед. Повітря в місті стає очищувачем, рідкісними автомобілями дивують дітей. Місто порожній. Учора я побачила проїзд президента в його перевезенні. Ми збираємося тренуватися з дружиною в квартирі і висаджувати картоплю. Я дуже хочу картоплі... Дуже смачна страва – картопля. Картопля варена ... смажена ... запечена ... Я не вірю, і це дуже казково. Шукаємо літо... Кокробани не вдома... Останній з'ївся у вересні 2013 року. Москіти бояться літати, наші вени смоктати їх через власні пробощі! Міграторські птахи літати по місту тільки на висоті 12,000 метрів, нижче страху... люди стрибають! Туади крокак навесні тільки сидять глибоко під водою! Рятує з міста назавжди! Сьогодні, за перший раз варені шнурки, якщо ви повинні їх посолити - вони виглядають як спагетті (хоча навіть старі люди не пам'ятають, що спагетті ...) Що я... Ми будемо хворим. Головний російський світ і другий стан Росії. Головне, що не було війни і російський флот не залишив Севастополя. Тримач на ... Ми приїжджаємо до нас. Я буду всі права. Так, ви знаєте, скільки нафти і газу вони мають. Достатньо всім. Може бути надана медаль - "Для героїзму і наполегливості, показаного на території тимчасово окупованого ворога" і збільшення пенсійного забезпечення. Головне не дозволяти цим нацам від Свободи оселити владу. Опитування триває найближчим часом. Моя дружина і я вирішив голосувати за Віктора Януковича знову!