Сир Донут.

Інгредієнт:
сир - 250г
Борошно - 300г
Яйця, 2 шт.
Цукор - 100г
Сода, 1 ч.л.
сіль
Метод підготовки:
Отримати яйця змішані. Підігрів цукру, збиваючи його все разом. Додайте соду (не гасити), сіль (за смаком - трохи), сир. Дивитися все. Заливаємо борошно і знову перемішуємо. Він виявиться досить товстою паличкою тесту на руки. Для витяжки з контейнера з порошковою ручкою і столиком з борошном - береться десь ще половина склянки до рулону. Далі я розділяю тісто на три частини (розмір мого столу не дозволяє розкачати все відразу) і розкачати кожну товщиною близько 0,5-0.7 см. Не тонкий. З великим склом я ріжу на кола, а з невеликою кришкою я нарізав ще одне коло в кожному колі. Виходить близько 25 шт. сумок або кола. Я нагріваю масло (Я обсмажити в невеликій сковороді, залити маслом 3 см заввишки) на помірному вогні - перевірити готовність олії, кинувши крихітну частину тесту, якщо бульбашки починають збирати навколо шматка, температура масла оптимальна. Я кинув три речі - вони трохи більше. Дуже швидко обсмажується - до золотистого кольору.
Потім обсмажте кола - вони перетворюються в кулі. Я кладаю готових сумок на серветці, щоб замочити надлишок олії. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.