Сфера

У невеликому містечку в штаті Флорида центр високого суспільства є шкільна футбольна команда «Кугари», хоча це ім'я прекрасно підійде самому місту (слово «кугар» в США означає старшу жінку, яка спить з молодими хлопцями), адже є багато розлучення жінок, які шукають молодих чоловіків. Тут живуть Юлі (Courteney Cox) і її син Травіс. У 20-му Юлі не ходили з хлопців, не впадали в своїх пасток, відповідно, не дізналися про такі помилки, і подбали про шлюб і виховання сина. Тепер вона 40 і вона повинна зануритися в світ знайомств і юнацьких переживань, щоб дізнатися себе знову, доджувати її підліток сина, і одночасно, зробити кар'єру. У цьому головній символіці допоможе найкращий друг Еллі і колегія Laurie.

Місто предків (Cougar Town, 2009) ?
Режисер: Михайло Джеймс Макдон, Афіша Кох, Гейл Манкусо
Starring: Courtney Cox, Krista Miller, Busey Philipps, Dan Bird, Brian Van Holt і т.д.
Продюсери: Courtney Cox, David Arquette, Danny Rose
Оператор: Андрій Сирсон
Сценарій Kevin Beagle, Білл Лоуренс, Джессіка Goldstein

Промо фото:

р.

Сцени з серії:

634462

3610Р. 4200Р.

Р

3610Р. 4200Р.

Інтерв'ю з Біллом Лоуренс:
"Місто престолів" є повним вибухом. Серія комедії - Білл Лоуренс, геніальний творець серії Скраби, Друзі та Спін-Сіті. Творчі відносини між Лоуренсом і Коксом розпочалися з зйомок друзів. Після того, як Courtney був запрошений для відтворення епізоду в клініці, щоб побачити, як вона і Білл буде разом з щоденною роботою. А тепер актриса з неповторним почуттям гумору стала жорстоким босом в серії. Це був дивний rehearsal для міста Predators. Абетка купила права на весь сезон, а Лоуренс і Кокс отримав ще один постріл на телебаченні.

Q: Ви побачили Courtney Cox як геніальний команд при роботі для друзів.
Я ніколи не був інтерв'ю з таким прямим повідомленням.
Q: Добре, я не люблю бути навколо куща. Відіграла пара епізодів в клініці. Як творча людина, ви відразу зрозуміли, що вона підійде для серії «Місто предаторів»?
О: Я відомий Courtney протягом тривалого часу. Я написав скрипт для друзів з початку. Ми були як допоміжні цифри один одному. Про нову комедію ще до неї приєдналася клініка.
Q: Bill, ви дивитесь зв’язком між аудиторією та Courtney у місті Predator?
Ох: Я був дуже добрим. Я люблю Courtney і я не хочу, щоб дати її вниз. Я знав людей, які будуть перевіряти кожну деталь шоу. І я знав, що, як і раніше, були слабкі сторони. Ми намагалися не бути поверхневим або занадто непристойним для людей, які переглядають наше шоу. І я дуже щасливий, що сталося. Я думаю, що це не погана історія для вечірнього перегляду: жінка в її фортеці повинна бути, якби вона була 20, оскільки вона не мала сімейного життя і була лівою. Судні в середині всіх сортів судових випробувань і судів. Тепер я можу побачити, що ідея працювала і я щаслива з нашим успіхом.
Q: Що ви йдете про особливо очевидний в епізоді подяки: дисфункційне сімейство, розташоване навколо Courtney.

О: Я думаю, що це чудово, тому що вона так дивна. Виходячи з цього цілого ряду. Вона також є виконавчим продюсером, і знає, як розширити проект, щоб зробити його набагато цікавішим, ніж просто історія 40-річного однієї жінки. Це стало набагато простіше писати сценарій, як вона знайшла різні способи взаємодії з кожним персонажем.
Q: Чи роблять інші актори налаштування до сценарію?
О: Я дуже щасливий. Кожний успішний письменник кидає багато екіпажу, акторів і акторів. Ви ніколи не думали. Тексти пісень, а це означає: І коли хтось мене похвалиться, я відразу думаю про них.
Q: Я відразу ж думав про Busy Philipps.
О. Бюсти супер талановитий. І ви знаєте, що. Ось що мене вражає: деякі люди чудові на одному, і Busey є чудовими на декількох різних речах. Я ледь визнав її на "ER." Це була незвичайна роль для неї. Автобуси дуже талановиті.
Q: Це великий навігатор для Courtney в її новому житті.
Ох: Я люблю ідею суду двох абсолютно різних подруг. Сусід Еллі втілює старий спосіб життя головного персонажа, до якого він хоче повернутися. А інший друг має все, що Courtney був позбавлений, і вона хоче зануритися в цей басейн з головою.
Q: Після написання сценаріїв для «клініка», «Місто предаторів» та «Дів», ви точно знаєте, як залучити сучасної жінки, не ви?
Ой: Нове! Хто навіть придумав це? Я кажу навпроти. На початку своєї кар'єри я написав тільки про чоловічу дружбу. Що було моє слабке місце. Головні в клініці та Spin City були хлопці. І тепер я з нього. Я був одружений з Крістою Міллером протягом 10 років. У той час я мав великий досвід сімейного життя і тепер я оточує жінок, які розумні, ніж мене, і вони контролюють все, що я роблю.

, Україна

Q: Я знаю, що ви йдете.
О. Є. Я сподіваюся, що я розумію стосунки краще зараз.
Q: Якщо ви вважаєте, що головний герой «Місто предаторів» – жінка, я думаю так. Тепер вирощуєте як письменник, що надихає вас писати сценарії в першу чергу?
Я не можу нічого зробити. Я мав вибір бути письменником або живописними стінами. Я зробив як у моєму житті. Я завжди любив написання. Як дитина, я опанував кіно, мультфільми та телебачення. Якщо комедія письменника вічно скаржаться на вас про свою роботу, я даю вам заплутати його. Це така весела робота. Я був щасливий, тому що я знав, що я хотів зробити, так як я був дитиною. Це стало великою перевагою для тих, хто вступає в юридичну школу, не визначилися, хто хоче бути в житті.
Q: Точно. Поведи мене, юридична школа була однією з варіантів батьків, і я був майже там...але я був збережений писати!
О: Мої батьки шокували, що я збираюся до Голлівуду. Але вони підтримали мене у своїх починках.
Q: Останнє, що я хочу знати, що це подобається працювати з Майклом J Fox?
Ох: Робота з ним була найкращою, що я мав в нашій кар'єрі. Я сподіваюсь, що в цей день і вік знаменитостей і спортсменів, які пережили все і все, ви можете зустріти людину, яка буде як чудово, як ви сподівалися, ви знаєте, що я маю на увазі?
Q: Так, повністю.
Ох: Його здатність створювати дивовижні герої, його харизма як людина, це те, що я ніколи не забув. Я не даю. Він великий хлопець. Він працює, бо він був актором.
Переклад AmanLu

Категории

Смотрите также

Новое и интересное