824
Аватар (Аватар) або Кіно ву? (частина)
Що таке "Аватар"? Красива плівка з надсучасною графікою або збором раніше видно, росла і відроджених ідей? Ми починаємо серію статей, в яких ми спробуємо проаналізувати плівку з точки зору успішних запозичень з великим James Cameron.
Ось ми йдемо. У цій статті ми розглянемо літальні острови, які так хвилюють нашу фантазію. Це щось знайомство. Ви не пам'ятаєте нічого? І пам'ятаю дуже крутий мультфільм. Так, звичайно! "Шасс де Дракони", 2008, реж. Гулюм Іверел, Артур Цюк.
Дивитися на фото і порівняти, перш за все, "Аватар":
Тепер "Dragon Hunters":
Звичайно, впровадження Камерона є більш вражаючим, але вибачте мене, ідея не нова, так і де, навпаки, всі закони фізики, водоспади приймають воду. Не знаю, не знаю. У мультфільмі ви подивитеся на це як казка, і в Аватарі вона виглядає трохи дивним, хоча більшість глядачів не піклуються.
Це зараз. Очікуйте більше відгуків, дуже скоро. Вітаємо з 1 квітня :
Ось ми йдемо. У цій статті ми розглянемо літальні острови, які так хвилюють нашу фантазію. Це щось знайомство. Ви не пам'ятаєте нічого? І пам'ятаю дуже крутий мультфільм. Так, звичайно! "Шасс де Дракони", 2008, реж. Гулюм Іверел, Артур Цюк.
Дивитися на фото і порівняти, перш за все, "Аватар":
Тепер "Dragon Hunters":
Звичайно, впровадження Камерона є більш вражаючим, але вибачте мене, ідея не нова, так і де, навпаки, всі закони фізики, водоспади приймають воду. Не знаю, не знаю. У мультфільмі ви подивитеся на це як казка, і в Аватарі вона виглядає трохи дивним, хоча більшість глядачів не піклуються.
Це зараз. Очікуйте більше відгуків, дуже скоро. Вітаємо з 1 квітня :