Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

Lady Gaga оголошує новий альбом

Поговоримо про найбільш популярні блондинки з амбіцією! Дружина Ґага каже, що новий альбом стане найнадійнішим для своєї кар’єри – і стане атемом нашого покоління!

Гага, до речі, нещодавно відсвяткувала свій 24-й день народження, налаштовує сайт для своїх шанувальників, щоб переконатися, що вони перший, щоб дізнатися про її кожен наступний рух. «Я люблю тебе все дуже багато. Я хочу подякувати вам і дати вам подарунок, - сказав він. Я вже написав перший сингл для нового альбому, і я пообіцяю це стане кращим альбомом моєї кар’єри. Це буде антем нашого покоління. Я написав його для вас.

Р

У рамках поїздки до Ліверпуля, Англія, в рамках туру «Маленький монстр». Вона також пообіцяла повернутися найближчим часом і оголосити назву альбому. ?

І в неділю, вона привітала, що шанувальники зробили відео для неї - привітання з днем народження, що доторкнулася дівчатам на день народження. «Для 24-річного, я ніколи не кричав, як це раніше. Я просто переповнений Радою і любов'ю, і сльози все ще пливуть мої щіки, вона писав після перегляду побажань 126 своїх шанувальників. «Я не знаю, що хочу заслуговувати такий подарунок. Але Бог зробив вам маленькі монстри дуже особливим. Ти мій серце. й

І ми можемо сміливо сказати, що якщо хтось знає, як заробити лояльність шанувальників, це Lady Gaga. Важко вірити, що це єдиний альбом, ми припустимо, що вона створить новий образ і нову музику для кожної пісні, як Мадонна або Девід Лукі. Я дивлю, що її наступна інкарнація буде...
Переклад AmanLu