Tiramisu класичний

Інгредієнти (2 порції):

- 250 Маскарпоне;
- 2 жовтки + 1 білок;
- 50 г цукрового піску;
- 8-12 пальці. Савояри?
50 мл. liquor (У мене є Bailey);
125 мл міцної солодкої кави;
- 2 ст. какао + м'ята для прикраси.

Підготовка:

1,1 км Варити міцну каву, додати цукор за смаком і лікером, перемішати. Це буде наше просочення сиропу.
2,2 км Ударуйте цукрові жовтки до білого. Дуже важливо добре збивати - не менше 5 хвилин і краще блендеру на середній швидкості.
3. У Окремо збийте білок до стійких вершин (тобто біла піна, не рідкий білок).
4. У Маскарпоне збити вінок на м'якість. Можна почати додавати суміш жовтків з цукром - одну ложку. Додаємо – збийте на низькошвидкісному блендері – додайте – збийте. Необхідно бути однорідною, вершковою масою.
5. Умань Тепер додаємо одну ложку білка. Помістили блендер. Стирати акуратно шпателем зверху вниз. Маса не повинна бути занадто рідкою, про те, як товста сметана.
6. Жнівень На дні форми викласти трохи крему.
6. Жнівень Савоярі занурюють в сиропі, просочені. Це потрібно зробити дуже швидко, тому що файли cookie миттєво замочуються і можуть просто «згасити» до очей. Покладіть печиво зверху кремом. Моя форма вузька і довга, тому я тільки виклав 2 пальці. Можна викласти шар 3 пальці. Покриття шаром вершки. У сиропі покласти ще 2-3 печива. Оздоблення шаром крему.
7. Про нас Оздоблення какао. Я зазвичай просіяв її через невеликий сито. Мінімум для декору.
8. У Очистити в холодильнику не менше 4 годин, і бажано вночі.
Бон привіт!