929
Випускники (Згорнути вгору)
Ви хочете побачити в незламній комедії, граючи ролі однокласників Адама Сандерлера (Lenny Feder), Кевін Джеймс (Eric Lamonsoff), Кріс-рок (Kurt McKinzie), Девід Спаде (Marcus Higgins) і особливо Роб Шнайдер (Robert "Rob" Hillard)? Не пропустіть фільм «Однокласники».
Я впевнений, що це буде реальним задоволення. Я не знаю, коли режисер Денис Дуган придумав ідею об’єднати відомі комедії американського кіно на вершині своєї кар’єри, але це дуже своєчасно і я чітко схожа на це рішення. Нескінченні романтичні комоди стають втомленими. Я хотів щось нове, тому я отримав його. Я думав, що фільм буде чисто чоловічим, але слухавши Салма Хайек (Роксанн Шасе-Федер), який був в компанії дівчаток, ймовірно, більше до нього, ніж приступна холостяка партія.
Так, збиралися разом протягом багатьох років, друзі вирішили відірвати повністю. Ну, мабуть, вірно, що багато чоловіків залишаються хлопчиками в душі, незважаючи на роки, вони жили, і цей бодіт тільки чекає на момент розбиття. І якщо ми не можемо зробити це в нашому повсякденному житті, принаймні ми розглянемо, що відбувається в кіно. А жінки не завжди здатні зрозуміти чоловіків дійсно, і фільм дивиться вперед і підрахунок днів до прем'єри.
Випускники (Grown Ups), США
Режисер: Денис Дуган
Starring Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Роб Шнайдер та ін.
Виробники: Yancy дершестер Банки, Баррі Бернарді, Аллен Covert
Оператор: Theo Ван де Санде
Автор: Адам Сандерлер, Фред Вольф
Композитор: Руперт Грегсон-Вільямс
Прем'єра (світ): 24 червня 2010
Прем'єра (RF): 5 серпня 2010 р.
Нога з фільму:
р.
р.
Фото з прем'єри:
90054310
Я впевнений, що це буде реальним задоволення. Я не знаю, коли режисер Денис Дуган придумав ідею об’єднати відомі комедії американського кіно на вершині своєї кар’єри, але це дуже своєчасно і я чітко схожа на це рішення. Нескінченні романтичні комоди стають втомленими. Я хотів щось нове, тому я отримав його. Я думав, що фільм буде чисто чоловічим, але слухавши Салма Хайек (Роксанн Шасе-Федер), який був в компанії дівчаток, ймовірно, більше до нього, ніж приступна холостяка партія.
Так, збиралися разом протягом багатьох років, друзі вирішили відірвати повністю. Ну, мабуть, вірно, що багато чоловіків залишаються хлопчиками в душі, незважаючи на роки, вони жили, і цей бодіт тільки чекає на момент розбиття. І якщо ми не можемо зробити це в нашому повсякденному житті, принаймні ми розглянемо, що відбувається в кіно. А жінки не завжди здатні зрозуміти чоловіків дійсно, і фільм дивиться вперед і підрахунок днів до прем'єри.
Випускники (Grown Ups), США
Режисер: Денис Дуган
Starring Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Роб Шнайдер та ін.
Виробники: Yancy дершестер Банки, Баррі Бернарді, Аллен Covert
Оператор: Theo Ван де Санде
Автор: Адам Сандерлер, Фред Вольф
Композитор: Руперт Грегсон-Вільямс
Прем'єра (світ): 24 червня 2010
Прем'єра (RF): 5 серпня 2010 р.
Нога з фільму:
р.
р.
Фото з прем'єри:
90054310