Мистецький тероризм

Банкси – псевдонім найбільш забажена людина в світі мистецтва, він називається арт-терористичним. Підземний художник спочатку з Англії, місто Бристоль (принаймні так багато віруючих) став відомим для своїх графіті на вулицях різних міст, що мають гостро соціальний характер. Найдивовижніше, що він все ще залишається анонімним і успішно приховує від міліції. Його ім'я - Робін Банки.

Його робота – протест від капіталізму, війни, реклами, телебачення та інших радикальних тем, які стосуються молоді. Митець не вважає свого мистецтва: «Мистецтво – остання з великих візок», – розповідає художниця. Чудова людина робить її, зручний купити його, чудовий показати його. Але мільйони, які прийшли, щоб побачити, що це нічого не сказати. Я не намагаюся зберегти себе в галереях. Я маю прямий діалог з громадськістю. Все про свою роботу - спроба передати всім своїм прагненням змінити світ на краще! Якщо він досягається або не ви, і я буду судити.

р.

3610Р. 4200Р.

р.

3455825

, Україна

р.

34066

р.

р.

7087754

3250Р. 3700Р.

135502,2 км

р.

р.

р.

доб. 114

р.

р.

Р

Роботи банку включають не тільки вуличні установки і графіті, але і ілюстрації і картини. Деякі з них добре продають, правда невідомо згодою автора або ні.

доб.

р.

р.

Габаритний зображення

р.

8846678

617461

А потім є фільм, що виходить через подарунковий магазин, з яким анонімно бере участь в 2010 Берлінському міжнародному кінофестивалі Берліна.

р.