Шарлотта з яблуками

Час готування: 40 хвилин
Кількість порцій: 6 хв
Опис: Я знаю, що є багато рецептів Шарлотта, але після того, як намагатися це, я не використовуйте більше. Дуже просто, швидко і смачно! Ви можете використовувати не тільки яблука, але і абрикоси, персики, груші, вишні дуже смачно перемішати все трохи!

Інгредієнти для "Charlotte з яблуками"

Куряче яйце - 4 шт
Цукор 1 ст.
Борошно 1 ст.
яблуко - 5 шт
Масло вершкове масло - 20г
фургон
цукровий порошок

Збийте яйця, поступово додаючи цукор і ванілін. Потім повільно додати борошно і продовжити збивання, до утворення повітряної маси, схожої на товсту сметану. Очистити яблука від шкіри, режим кубиками, можна тонкими скибочками. Форма (краще кругла, з великими сторонами) змащується вершковим маслом. На дні форми викладають яблука (для тих, хто любить можна посипати корицею), якщо нарізати скибочки, то їх можна викласти у вигляді квітки і посередині, наприклад, викласти абрикоси або вишні. Залити готове тісто яблуками і покласти в духовку, нагріти до 250 градусів близько 25-30 хвилин. Після того, як видалите charlotte з духовки, поверніть його разом з формою на блюдо, і покрийте форму вологим рушником і залиште його на пару хвилин, тому charlotte збереже форму і добре переміститься з країв. Після charlotka трохи охолоджує, посипаємо її цукровою пудрою.