Людина, гроші і любов ...

Коли я був 15, я оцінив чоловіків на основі зовнішніх даних. Правда, не для довгих... доки я прочитав заяву Миколая Островського, що «любити чоловіка для краси є безсмертним». У 20 році гаманець став найціннішим для мене, а висота і колір очей тихо відхилялися в другий або навіть третій літак. 25. Я зацікавився внутрішнім світом. Я почав навчання зацікавити його. Більш того, щоб знову навчатися ... оскільки це основне жіноче вміння - відчувати себе з серцем - похований мною під палицею різнобарвної штучної настоянки, масштаб від якої в певній точці у моєї молоді створив серйозну попередню схильність.

Іноді буває, що все, що є щирим і реальним, яке є істинним значенням в житті, знецінюється і втрачає свій пріоритет. Існує кілька причин. Звичайно, сімейні програми ... які ми поглинаємо як губки між віками 3 і 5. І в майбутньому і, звичайно, суспільство ... кладе відбиток на формування свідомості, додаючи йому вагомий внесок сутності, прагматизму, циніки і навіть пекл знає що. І в певній точці вона стає лякаючи від реалізації, що ця маса настільки поширена, що вона вже рідкісна для всіх, хто чує збиток власного серця за нескінченно повторює «хі штучні» голову.

Р

Покупки грошей і любові давно переплітаються і впевнено йдуть в руки на дорозі довго. Розмиваючи ці два стовпи стають більш складними щодня. Можливо, вам необхідно зробити крок на більш ніж одну rake і пройти набагато більше ніж сто доріг до правди в магазинах пам'яті починає придбати його звичні контури. Перед тим, як зацікавити інтерес, здатність прикріпити важливість, що повністю забутий.

Гроші. Ми живемо в країні, де гроші правила кульки. Ми живемо в місті, де перші люди думають про ранок. Ми йдемо на роботу, в нашій замкненій більшості, за гроші. Ми одружилися (до речі, ми одружилися теж) і навіть у дітлахів, часто для мимовільних цілей. Але головна «стійкість» полягає в тому, що виконання всіх цих маніпуляцій з таким стимулом не є великим задоволенням для людини. І в якийсь момент перетворюється в виконання наступних обов'язків. Чому? Що потрібно! Так диктується родиною, суспільством, внутрішнім кругом. Це продиктовано законами природи, згідно з яким вижитимете. Але як сталося, що між концепціями влади та грошима була ознакою? Що таке життя? Це те, що реально, не вчинив... той, що є власним, не іноземним... той, що є незадовільним, і не будь-яким чином “обов'язковий”... той, що походить від серця, не від голови, регенеруючи голий розрахунок 24 години на добу ...? А де саме любов тут?

Людина перестає грати свою основну роль в житті жінки і стає однією з джерел матеріального багатства. Жінка поступово втрачає свою природну здатність відчувати і починає думати і розрахувати більше і більше. Не розуміючи своє основне завдання – любити – поступово починає закриватися. І чоловіча ... страх, який також незмінно веде до блокування почуттів. Люди повільно перетворюються на роботи, а їх програми більш спрощені, зменшуються на заборону.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Коли він починає думати про те, що це ... Почуття. Що він або вона навколо. І що відчувається, як тільки бути разом. Го-Ро-Шо. І просто комфортно. Приємно і зручно, щоб бути спокійним. На цих моментах розсмоктування і планів розвести, оскільки захист, що блокує голову для народження всіх цих думок, активується внутрішньо. Його дія є кінцем до лейкоцитів, призначених для знищення сторонніх тіл, які проникають в організм.

Це те, що заповнює і допомагає реалізувати основну функцію до повноти – жити і любити. Не тільки для жінок, але і для чоловіків. Незабаром або пізно, це буває до всіх. Це просто справа часу... Але щасливий - той, хто зможе чути себе якомога швидше і відчувати необхідність його відродження.