Жіноча залежність і незалежність!

Її очі сяючі і серце її покривається швидко, хоча вона ще не залишила будинок. Вона не може зловити очей від Хім, оскільки вона вже відчуває все відрізається всередині неї. Вона враховує кожну хвилину зустрічі, розумово пом'якшуючи, що вона не закінчується, тому що вона пропускає його вже. Вона не дає їй стільниковий телефон з рук для другого, тому що це було два години, оскільки він ще не був ще одним. І, звичайно, вона по-справжньому вірить, що це любов, не знаючи, що ці почуття нічого не роблять з нею. «Що це тоді?» вона відчинила очі. "Діпенденція" Я відповідав нездійсненно. І я навіть не намагаюся подолати її страх і не довіряю, тому що я абсолютно знаю істинні симптоми залежності! Я знаю для себе.

З якоїсь причини так буває, що чим більш незалежна жінка зовні, тим більше вона залежна внутрішньо. Закон про збереження енергії діє тут. Я маю на увазі, тут теж. І за ним, де вона зменшується, прибуває. Таким чином, чим більш непристойна вона, тим більш вразлива вона. Що означає? І що це підлягає?

Любов і самоприймання...до кінця і повністю. У цьому випадку не любити ні прийняття. Не вдається прийняти себе, як вона дійсно є внутрішньою, жінка починає будувати замки в зовнішній світ, намагаючись довести до всіх і, перш за все, щоб вона була жінка. Так. Що вона людина. Що вона може зробити і що вона може зробити. А потім марафон вищих навчальних закладів починається з того, щоб отримати численні освіти, вирішальну зміну підприємств один за іншим, що супроводжуються швидким зростанням кар’єри, а при цьому перетворення природного та природного в штучно придбану систему життєвих цінностей. Все це зроблено з однією метою – помітити і оцінити. В результаті відчувається себе, набряки до неймовірних розмірів, зростаючих як при стрибках і зв'язках, гордості, а також повністю відключений серце, якщо не заважати виконання основної місії. Потім неминуче слідують за в'язкістю натуральної фемінності набутими чоловічими якостями, в результаті чого жінка повільно і впевнено перетворюється в чоловіка. І, як ви знаєте, тільки гей чоловіки одружилися. Це відповідь на майже риторичне питання, «Чому вона така успішна і самотніша?» Природно, ми говоримо про випадки, коли весь марафон виходить не з серця, а з голови. Це за розрахунки.

Не приймаючи внутрішнє, він починає збільшувати своє значення зовнішньо. Так само для того, щоб вижити все і кожен, вона йде до безсонних ночей, cramming непотрібної мудрості, кар'єрних інтригій, і, як результат, чітко розраховується спочатку стрибає вгору. Це, як, над і поза. Помітити. Оцінити.

Але неважливо, як глибоко серце жінки застрягти в серії абсолютно непотрібних маніпуляцій з життям, вона все ще хоче одного. Любов. А коли ще одна ледька і холодна ніч вона раптом чує її, вона не буде вибору, але тихо крити в подушці і кинути в кутові сандалі з останньої колекції Ralph Laurent, недавно здатний порадувати її око силою протягом декількох днів. І відриває те, що вона не виконує свою основну функцію в цьому світі. Ні. Тексти пісень, а це означає: І серце, яке вимкнено, починає відчувати справжній голод... У ряді порожньих і виснажливих досягнень вона зірвала так багато, що вона готова прийняти, якщо нікому, то практично кожен.

І коли він з'являється, з величезною претензією на очах в Його, вона неминуче кинеться в ячмінь пристрастей, щиро і naively believing що тут вона є... Вона дивиться на її непристойно і безглуздо ... в кожному слово, в кожному акті, в кожному жесті, залишаючись сліпим, де немає необхідності навіть бачити. Вона вміло знаходить відчуттів для всього, що не вписується в цю основу, що не відповідає такому голосу і солодкому імені Любові. Вона переконує себе, що вона відчуває його і починає вірити її. А отже, він, так звичайний і недосконалий, з'являється в очах в золотистій альті і вже повністю намагається на наступному високому рівні заголовку. Чоловіки її мрії. Де природа бере її самостійно, або принаймні намагається дати їй серце останні сили, щоб побачити її, вона протистоїть її останньому. По-перше, будучи в самописаній казці набагато солодкіше, ніж бути один раз, і навіть один на одному з суворою реальністю. І ще більше так, спробуйте боротися з нею...

А потім коло больових відчуттів і страждань починає закриватися, від рота якого липка і брудна квадря називається «залежністю» потоками. І як довго і як зручно, це може бути обкладинка з усіма сортами екзаменів, під час тренувань ваша уява, необхідність розірвати це веселе коло рано чи пізно все ще приходить. В іншому випадку вона може «зрівняти полк» для відпочинку свого життя на робочі дні і звільнити всі відділи по живопису поодинці, а в тихому суботу вечорами, з плечима опущена і її голова капуста, чекаючи його до середини дня тільки прогріти вечерю абсолютно непотрібно йому.