Чи є хмарочос низького споживання? Це дійсно правда?

Іноземці атакують. Збережіть себе, хто може. Вони вийшли з космосу в величезних літальних і ходових машинах. Не дивитися на світло, що надходить від них. Ви знову зникнете в загони своїх страшних суден і ніколи не повернетеся до Землі. Вони вже почали збирати людський урожай для себе. Стійкість без використання. Але хтось інший тримається. У підвалах, в будівлях і на дахах, солдатах і цивільних осіб. Вони повинні об'єднатися, щоб вижити і боротися з чужорідними нападами.

А бойовик ще не з'явився на світових екранах, оскільки цікавим скандалом вже дозріває його. Корпорація Sony (SONY) звинуватила Colin і Greg Strauss крадіжки ідеї, а також використання ресурсів обладнання та грошей корпорації Sony, сплачених за створення спеціальних ефектів для фільму «Альянс: Битва: Лос-Анджелес» (биток: Лос-Анджелес), випущених в березні 2011 року. Бюджет цього фільму становить понад 100 млн. дол. На жаль, спеціальна студія Hydraulx (ко-фундований Грегом Страуссом), і чому я не дивився, виконувала замовлення від Sony і, не дивно, що виготовляючи власний низькотемпературний Skyline. Так, я думаю, що ми хочемо попросити Hydraulx, це дійсно лише 20 мільйонів зелені, сплачених за всю цю красу?

Skyline, США
Режисер: Колін Страус, Грег Страусс
У ролях: Ерік Бальфур, Скотті Томпсон, Давид Заяс, Петро Іващенко та ін.
Продакшн Крістіан Джеймс Андресен, Грег Страусс
Фотограф: Михайло Ватсон
Автор: Джошуа Кордес, Ліам О'Доннелл
Композитор: Метью Марджесон
Прем'єра (світ): 12 листопада 2010
Прем'єра (RF): 11 листопада 2010
Бюджет: $ 20,000,000

Нога з фільму:

р.

Р