774
The Nutcracker and the Rat King 3D (Нукракер 3D)
Не варто звертати увагу на її дев'ятирічну дочку Марія (Ель Вболівальник), батьки не помітили, як вона все частіше занурюється в світ своєї мрії. На відміну від шкідливого брата Макс (Aaron Michael Drosin), який зламав ляльку Nutcracker від Мері Дядько Альберт (Nathan Lane), вона є своєрідною і ніжною дівчиною. У своїх руках погріті теплі сльози і спекотна покоївка серця, дерев'яний хлопчик раптом перетворюється в прекрасний князь (Харлі Рове), чарівний перед тим, як зло Рат Королева (Francis De La Tour).
Разом з князем Марія йде до того, де живе він, у світі колись наповнений щастям і радістю, весело і чудесним чином, і тепер захоплюється жорстоким Ратським королем (Джон Туртурро). А цар Рат не чекав повернення князя, і що всі мешканці чарівної землі, під керівництвом князя, піднялися боїти загарбників. Вони будуть. Тому що завжди виграє. Не менше в казках. Всі побажання Марії в кінцевому підсумку будуть вірними. Нехай це буде уві сні.
Але все ще... Я все ще хочу щось яскраве і гарне для Нового року. І навіть якщо казка в вмілих руках Андрія Кончаловського перетворилася в сучасну футуристичну технофантазію з тривимірною графікою і приголомшливими комп'ютерними ефектами, це ще старомодна казка. Як мінімум за новим способом. Також навчає дітей доброти і справедливості. Це найголовніше.
Режисер: Андрій Кончаловський
Starring: El Fanning, Charlie Rowe, Nathan Lane, Джон Туртурро, Франція De La Tour, Аарон Майкл Дросин та інші.
Виготовлено: Moritz Borman, Jozsef Circo, Meg Clark
Оператор: Майк Юдон
Автор: Андрій Кончаловський, Кріс Солімайн
Композитор: Едуард Артемєв
Прем'єра (світа): 24 листопада 2010
Прем'єра (RF): 1 січня 2011
Бюджет: $ 90,000,000
Афіша фільмів:
Р
р.
Нога з фільму:
97515897
, Україна
Р
4606734
р.
Р
Разом з князем Марія йде до того, де живе він, у світі колись наповнений щастям і радістю, весело і чудесним чином, і тепер захоплюється жорстоким Ратським королем (Джон Туртурро). А цар Рат не чекав повернення князя, і що всі мешканці чарівної землі, під керівництвом князя, піднялися боїти загарбників. Вони будуть. Тому що завжди виграє. Не менше в казках. Всі побажання Марії в кінцевому підсумку будуть вірними. Нехай це буде уві сні.
Але все ще... Я все ще хочу щось яскраве і гарне для Нового року. І навіть якщо казка в вмілих руках Андрія Кончаловського перетворилася в сучасну футуристичну технофантазію з тривимірною графікою і приголомшливими комп'ютерними ефектами, це ще старомодна казка. Як мінімум за новим способом. Також навчає дітей доброти і справедливості. Це найголовніше.
Режисер: Андрій Кончаловський
Starring: El Fanning, Charlie Rowe, Nathan Lane, Джон Туртурро, Франція De La Tour, Аарон Майкл Дросин та інші.
Виготовлено: Moritz Borman, Jozsef Circo, Meg Clark
Оператор: Майк Юдон
Автор: Андрій Кончаловський, Кріс Солімайн
Композитор: Едуард Артемєв
Прем'єра (світа): 24 листопада 2010
Прем'єра (RF): 1 січня 2011
Бюджет: $ 90,000,000
Афіша фільмів:
Р
р.
Нога з фільму:
97515897