Про героїв нашого часу... або як дістатися до смачної начинки без отримання застрягки на яскравому обгортці?

Жінки люблять шкіру голови. Щоб покласти його злегка, жінки люблять погані хлопчики. Це може бути те, що в нас є якийсь властивий мазохизм, а також у чоловіків, які віддають перевагу укусам, але факт залишається. Ми приваблюємо те, що розбиваємо з загальної кількості норм і правил, і часто повністю суперечать їм.

Ми не розуміємо себе. Чому виникає, що ми розгублені з високим ставленням до себе, і в цілому до інших, і так приваблює суб’єктивність і непередбачуваність? Звичайно, ми обираємо для себе досвід на основі кількості і глибини наших внутрішніх проблем, але так як багато не заходять в ці води, і більшість з них навіть не підозрять про існування такого, я не буду глибше. А замість цього я покажу вам, що я зателефоную йому на пальцях.

Я отримав повідомлення в ICQ, що читати: Один з наших співробітників, який був допущений до одного з наших співробітників, менеджера дівчини, що він любив її протягом року і половину і боявся відкрити. Він дав свій подарунок для DR і поцікавив ручку, а ніч перед анонімним текстом відправив визнання любові. Коли вона спробувала зателефонувати назад з розумним питанням "що ебать, половина третьої ночі", боявся взяти телефон. І тепер я вирішив визнати його... Покажіть мені, де ці недбалі хлопці приходять з?

Я не зробив відправника цього «поради» щасливого відповіді, що він дійсно хотів почути, але досить розчарував. Як мінімум я думав так... Той факт, що я не вважаю такий акт, щоб бути недбалим, і людина, яка прагне бути слабким. Примітити протилежність. І якщо ви поглянете глибше всередині всієї ситуації, не існує реальної сміливості в його дії, яка властива тільки істинній людині? За рік і половина бояться відкрити. Але для того, щоб продовжити культивацію і зміцнити цю любов, не потрібно мати достатньо самоконтролю? Він був боятися забрати телефон вночі. Але він не боїться зізнати свої почуття до свого ранку, знаючи повну імовірність, що його дії будуть зроблені громадськими! Так, він виповнив так багато часу в тиші... але можливо, це час, який зміцнив віру уві сні, що дозволило не тільки пригнічувати свої почуття, але і не створювати штучний вимикач на більш доступну «спідницю», яка буде поруч... Ви не погоджуєтесь? Це ваше право...

р.

Я пам'ятаю один інцидент... Одного разу я їздив на сніжному трасі з шикарним чоловіком в фантастичному автомобілі. Дорога була порожньою, але була багато снігу і автомобіля потопнула. І вона сильно ковзає, прокручуючи її вісь. Людина зуміла керувати, під час сміху. Він сміхався в ситуації. Я сміхався, теж. І я думав себе, «Ді, як пощастило я». Який мужній чоловік зі мною! І це тільки зараз, після того, як я розумію ... скільки я був неправильним. А що, людина, сміється на ситуації, просто сміється на мене. Він не думав про свою відповідальність за життя, і він не побачив мене в той момент, як я відчував. Він просто сміється, що він зробив його сміятися. Його. Його почуття і почуття були дуже важливі для нього, ніж шахта. Через чоловіка, егоїзм, порошений в повному обсязі. І тільки відсутність достатнього самолюбіння, в той час не дозволяв мені бачити правду за що сталося. А замість того, я захоплюю, що він зробив...

А потім -- пара місяців після оповідання на доріжці, я сидів в компанії самих звичайних хлопців в кафе. Я питала каву, яка ніч, і чоловіки погрілися з чим сильніше. І один з них показує ознаки уваги до мене, виявився гучним для інших: «Сергетика... Чи можу я залишитися з вами сьогодні?» У мене є напій, і я так згоден, щоб піти на поїзді... це буває вночі! Чи потрібно говорити про почуття, які я відчував на час? Неважко сказати, що я ніколи не бачив цей молодий чоловік знову? Я не думаю, що це дуже чітке ... У той момент я відчув так некомфортний і непристойний, для нього... для того, як здавалося мені тоді, прояв слабкості в ньому, що я знизив всі зв'язки "не". І тільки зараз, будучи в державі усвідомлення достатньо, щоб відрізняти обгортку від начинки, я розумію... як мужній цей акт був. Про його страх. Він не боїться виглядати слабко. Для того, щоб адекватно оцінити ситуацію і планувати його дії мудро, ніж захопити ризики в назві з'являються героя. Чи не вірна влада?

Жінки воліють негативних героїв. Це не проблема негативних героїв. Це жіноча проблема. Ті, хто втратив свою природну здатність жити з серцем. Ті, хто все і все, що використовуються для розрахунку «від голови», ретельно зважують плюси і мінуси, тільки на зовнішній. У зв’язку з тим, що вони не відчувають природної здатності, вони просто не можуть «дивитися». Божественна природа людини. Щоб відрізнити зерна від шафи ... в інших словах

Моя зв'язка не виходила з першого чоловіка або другого. У той час я все ще вплинула на стереотипи «соціального вакууму». Чи може це бути різним, якщо я зустрів їх зараз? Я хочу вірити... Так само, як хотілося б вірити, що дівчина-мангер, якщо вона відчуває звичні серця турботи, знайде силу, жіноча сила, подолати бар'єр соціально-патологічних конвенцій і крок за межі видимого до сліпої більшості. Після того, як все вдалося зробити це, відмінності між ними просто втрачають своє значення, тому що відомо, що тільки за допомогою жіночої влади улюбленої жінки людина здатна стати жінкою. Король! Це абсолютно інша історія...