Дафт Панк докладно про свою роботу над саундтреком для фільму Tron: Legacy

Музика Томаса Bangalter і Guy-Manuel de Homem-Christo є одним з найбільш публічних проектів записів 2010.

р.

Вчора, 6 грудня, офіційний реліз свого саундтрека, 11 днів до прем'єри фільму в США. На обкладинці Dazed & Confused з'явиться дует, в якому детально їх минулі, присутні та майбутні підприємства.

«Цей проект, ймовірно, найпрестижніша і непроста річ, яку ми коли-небудь зробили», - розповідає Томас, що стосується їх Tron: Legacy Soundtrack. Почати з записом електронної музики в маленькій спальні, закінчуючи виконанням наших композицій оркестром 90 осіб, співпраця з кращими музикантами в світі. Ми пощастили мати стільки емоційних моментів по всій кар’єрі, але запис з цим оркестром запам’ятається надовго.

Багато інтерв’ю зосереджено на президії Дафта Пунка оркестру, а не електронних елементів на їх саундтреку. Гай-Мануель вважає, що висока якість характерна для багатьох музичних творів Дафта Пункта, і він сподівається, що композиції з фільму Tron: Legacy надихає любителів, щоб вивчити класику. «Сух і емоції класики настільки потужні, що не можна їх любити. Люди вірять, що освіта потрібна для створення такої музики. Я думав, що мені багато років, поки я слухав так багато видів музики, що один день я просто вирішив спробувати класичне звучання. Але це не освіта... Це розуміння того, що вже існує. й

Томас підкреслює безчасний характер оркестрових інструментів у порівнянні з електронними інструментами. «Цело було 400 років і буде ще 400 років. Synths придумав 20 років тому зникне в 20 років. У минулому ми працювали з негармонімними жанрами, такими як дискотека і важка метал, і продовжуємо робити це на плівкових саундтреках на основі ідеї остаточного ретрофутуристизму.

«Ми знаємо від початку, що написання саундтрека для цього фільму не буде працювати на двох синтезерах і барабанному наборі», він додає, згадуючи Max Steiner, Bernard Herman, John Carpenter, Vangelis і Maurice Jarre як надихає.

Як правильно припустити, що ви знайдете танцювальну музику менш привабливою, ніж раніше?

"Мост ймовірно, так," Томас каже. «Ми дбаємо про музику в цілому, і ми просто намагаємося експериментувати весь час. Альтернативою є включення до інших жанрів музики, оскільки ви думаєте, що ви можете вільно експериментувати з оркестром, ніж з перкусійним блоком і синтезатором.

Діяв «Трон» суплант: Legacy - оригінальна плівка в уяві дуету? Не з Guy-Manuel. «Трон мав величезний вплив на мене, коли я був дитиною. Я був вісім, він був сім. Я не думаю, що перший фільм буде вилучений новим. Має фантастичні риси. й

«Як ми побачили, що режисер не намагався копіювати перший фільм Tron», - сказав Томас. «Ми думали, що це може бути цікавим. І ми просто уявили, що ми можемо зробити. й

«Найбільший тиск завжди йде від нас, навіть у проекті, як це. Я думаю, що це дуже довго, перш ніж ми згодні. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Голлівуд знаходиться на перетині фантазії і промисловості. й