Чоловіча турбота...

Я втратив свій шлях. Я втратив. І замість того, щоб зробити спробу повернутися до неї, я продовжував рухатися вперед, зухвало і впевнено відмовляється від усього, що, таким чином або іншому, не вписався в картину мого бачення існування. Я думав в самому моменті... і чому, по суті, це сталося, але в вікі «полювання» все одно, це буде досить останню річ, яка могла приїхати до мого розуму...

Так, звичайно, сім'я і суспільство, як ніщо інше, сприяють «спаду» з самого шляху істинного життя. Але дякуємо Богу, що рано чи пізно кожна людина закриває коло, що веде його до походження ... до розуміння істинних цінностей в житті. І це часто стає просто питанням часу...

З часів пам'яті найбільшого значення в житті людини завжди було ... відносини. Прості людські стосунки. І саме в їх глибині, які потрібно шукати, шукати і поглинати все, що вони носять. Це справжня Мекка для внутрішнього росту і розвитку. А також для самовдосконалення...

Не можна відчути себе, постійно піклуючись про зовнішній вигляд. Або оцінити негайний стрибок емоцій, сподіваючись отримати щось більше матеріалу з нього. І не є жовтою квіткою, яка захоплюється дорогою, з особливою зупинкою для цього, набагато більшою людською цінністю, приховавши неймовірний емоційний імпульс... При покупці дорогої пляшки парфуму не потрібно великого розуму. І часто навіть рухи тіла...

Чоловіча турбота - це те, що є елементарним, це завжди набагато приємніше. Зателефонуйте з іншої країни і запитайте, що вона буде схожа звідти. Після цього питання вона не буде навіть мати думку, щоб назвати будь-яку конкретну, тому що щирість і бажання доставити приємні речі до неї просто розчинить можливий розрахунок голови жінки.

І заборонити її виходити з автомобіля без допомоги чоловіка ... це буде, просто ... oh, і це «найвища аеробіка» ... і варто нічого, крім чоловічої уваги. І, звичайно, доглядає... не буде плям, коли вона заходить в пуделю, або вона поламає її нігті, коли вона намагається відкрити двері себе? І це - це те, що йде прямо в її серці, де вона залишається довго.

І після того, як нічого страшного станеться, якщо ви зробите інший візит в ABC of Taste, залиште на дробу хвилини в сусідньому розділі ... і повертайте звідти з нього барвистою листівкою за гріхом, яка урочисто подається їй тільки в машині. Вартість «Політиннік» ніколи не буде на парі з кількістю щастя в очах від сюрпризу і сюрпризу. І не думайте про те, що це може виглядати стюардеси, наїв або пологів. Я очі на момент отримання цієї картки не може допомогти, але заповнювати сльозами...

На таких моментах з'являються все всередині жінки і у відповідь на таку маскулінну експресію емоцій, її ... з'являються першорядні жіночі. Голова, з його звичними прагматичними думками, дає шлях до серця, і сам відданий на фоні. Почуття з'являються на стадії, що означає, що все це реально і вірно, що міститься в межах неї. Це відбувається, коли ви дієте з серця. І коли дії підпорядковані духовному імпульсу, а не розрахунку від голови.

А потім... що ж жовтий квітка, захоплений дорогою, буде стояти на туалетному столі і будь ласка, Її око набагато довше іншої пляшки дорогих парфумів. А «три-дельлар» Рахато-люкум, привезений з Стамбула, буде для неї тисячі разів солодкуватий, ніж будь-який майстерно приготований тамремісу в новомузаплутаному кафе. Я говорю це, тому що це...