Торт зебра в шоколадній глазурі

Інгредієнт:
Куряче яйце (для тесту) - 6 шт
Цукор (для тіста - 2 ст.; для глазурування - 3 ст. л.) - 2 1/3 ст.
Маргарін (або вершкове масло, для тіста) - 100г
Сметана (для тіста) - 400г
Борошно (для тіста) - 3 шт.
Сода (для тесту) - 1/2 ч.л.
Порошок какао (для тесту - 2 ст.л.; для глазурування - 2 ст.л.) - 4 ст. л.
Молоко (для глазурі) - 2-3 ст. л.
Масло вершкове масло (для глазурі) - 50 г

Глаз:
Бітер шоколад - 170г
Жирний крем - 2/3 склянки

Збити яйця з цукром.
Сода вицвітає в сметані і чекає на сметану, щоб піднятися з «підгорою». Краще взяти сметану або застій в холодильнику.
Вершкове масло або маргаринове розтоплення і додати тепло, щоб збити яйця, перемішати. Потім додайте сметану.
Поступово вводять сіяне борошно. Візьміть все разом.
Розділіть тісто на дві частини і додайте дві столові ложки какао в одну частину. Спір.
Тепер починається цікава частина. Вишийте тісто для zebra таким чином, частіше просто ложку після ложки залийте, чергуючи, чорно-біле тісто. Я пропоную ще один варіант, він займе кілька хвилин довше, і результат є кексом дійсно смугастий, як zebra.
Отже, змащуємо форму для випічки маслом і готуємо дві ложки і два види тесту так, щоб зручно взяти обидва.
У центрі форми залити ложку білого тіста, а навколо чорного і білого тіста в 1 ложці, чергуючи. Це повинно бути коло шести кіл, в середині - білого. Як квітка.
Далі в центрі на білому тестовому ложці чорного і на іншому «петлях» залийте ложку тіста різного кольору.
Так розкласти ложку тесту ложкою до готовності.
Поставте в опалювальну духовку і запікайте 40-60 хвилин при температурі 180-200 градусів.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів. Ви можете вирізати зверху і випрямити стаканчик, але це не турбувати мене взагалі, я навіть як це, коли глазур витікає в тріщини.

Приготувати глазур.
Поставте шоколад і вершки в сковороді і варіть на невеликому вогні, помішуючи до розтоплення шоколаду. Прохолодити його трохи і покрийте його склянкою.