Про жіночу незалежність...

Я використовую, щоб зробити все самостійно. Про нас Не тому, що мені сподобалося це так багато. Не тому, що я хотів показати свою незалежність. Це було тому, що глибоко всередині мене була нездорова віра, що я був краще, ніж мені... ніхто не робив це будь-яким чином!

У сучасному жіночому світі вже стала постуляція, що «люда – ослаблення і втрати» Дівчата з молодого віку ростуть у просторі взаємовідносин між батьками, де, у більшості випадків, любов не викликає запаху. Так, замість цього, є обов'язок, взаємна претензія і невідповідність. Молода незаймана не має вибору, але продовжувати ходити гордо з цим в житті, повільно втратити себе, істинні ... так як, на основі цієї «імітованої правди», вони повинні діяти багато способів проти їх природи.

Багато жінок з подібною діагностикою беруть на абсолютно нежіночі завдання і виконують для чоловіка свою роботу в своєму житті, повністю забуваючи про своє основне призначення - до любові. І, як правило, їх поведінка властива одній великій суперечності: вони роблять все самі, але при цьому продовжують відчайдушно чекати допомоги від чоловіка. І стають більш манічними їх очікуваннями, стає більш хронічна їх незалежність. Я сказав, що я знаю... Я знаю це.

І тепер знайдеться весь час... отруйний гнів жінки проти чоловіка за свою бездіяльність і тому чим більша амплітуда її дій. І зовсім невідомо, що саме її, частково революційні дії, які жінка сама позбавляє чоловіка головного ... Він той, хто надає йому допомогу і підтримку, він хоче.

Я впевнений, що багато жінок, які прочитали в цю точку, натисниться на хрест у верхньому правому куті, враховуючи вище, як повну неспроможність і втрати інтересу до подальшого розвитку теми. Це найстрашніша річ... в їх відсутності розуміння старанності, з якою вони самі порізають гілки, на які вони сідають. За своїми діями, вони самі роблять все можливе і неможливе для знищення чоловіків від бажання допомогти і догляду.

Так психологічно виявилося, що людина, у всьому багатогранному сенсі слова, з'являється де є людина. Жінка. Не втомлений (примітка, за власним бажанням), з в'яленим поглядом і розсмоктуванням на те, що весь чоловічий секс стоїть світло, і жінка ... світиться з любов'ю зсередини. І не потрібно розкачати очі і відлягати все на бракі краси і молоді, бажаних і обов'язкових для чоловіків. Вони дійсно абсолютно пурпурні, скільки зморшок під очима жінки, якщо ці очі світяться з любов'ю.

Тож, можливо, ми повинні дати чоловікам простір, щоб висловити свою природну природу. Чоловіча влада? Після того, як вона вже просто дрочить... Нехай це станеться, і чоловіки почнуть розгортати гори і знайдуть зірки з неба. І не існує нічого природного, щоб нарешті стати жінкою... одна, чия сила лежить в слабкості. Не потрібно поставити ознаку між слабкістю слів і безглуздістю тут, тому що справжня слабкість жінки лежить в жіночності, яка складається з таких граней, як... ніжність, тепло, увага, турбота, а, звичайно, любов.

Це жінка, яка природно в змозі, в першу чергу, бачити чоловіка. Людина! Не застава, не захисник, не той, хто буде нести, принести або забити ніготь, але людина. Людина з історією, звичаями, страхами, побажаннями, віртуозами, слабкостями і думками. Людина, створена рукою Креатора, тому унікальний і унікальний, без патчів і неточностей. Чоловік, який прийшов, щоб виконати своє основне завдання – захистити і захищати, і все, що йому потрібно зробити, відчуває свою любов.

Це як квітка цвітіння під променями сонця, відкриває під променями її любові. Тексти пісень, а це означає: І більше сонця цей квітка отримує, більш багатогранний його краса стає. І зовсім не потрібно стояти над цією квіткою, непристосувавши промені сонця, і поясніть, які кольори і скільки часу він цвіте... Він знає це дуже добре. Він знає, що це в своїй природі. І все, що потрібно, щоб крок біля, зупинити блокування сонця і дати квітку зануритися в її промені. Саме коли життя жінки буде грати з абсолютно різними кольорами.

р.

Моє життя вже відіграло з почуттям власної жіночності, Я перший відчував це, чекаючи нічого в поверненні, я почав дати перше — відкритість, щирість, ніжність, тепло, любов — до чоловіків навколо мене. Щоранку, навіть до жителя, я даю посмішку. Шукаю чоловіка як чоловіка, я більше і більше проявляє як жінка. Той, хто не має нічого робити або навіть зробити зусиль... Людина!