З Новим роком!

Ще раз, я переконаний, що є щось надчутливе про Новий рік. І неважливо, як ви намагаєтеся обернути свій внутрішній стан в святковій обгортці, в якій ви входите в Новий рік, ви все ще не зможете втекти з себе. Ви будете жити саме так, як ви зустрінете його... тільки зовнішній декор, ймовірно, змінити. Зовнішній рівний внутрішнім.

Знаючи, що Новий рік завжди змінюється, ми прагнемо зустріти його особливим способом. Але якщо зовнішній вигляд не дорівнює внутрішньому, то не намагайтеся дивитися на нього зверху. Це буде набагато ефективніше бачити цю нерівність, і навіть (що подарунок!) напередодні Нового року. Це може дійсно змінити багато для кращого ...

Ми боїмося реально, тому що ми дійсно боїмося найважчих і найскладніших робіт на себе. Робота, яка приносить багато болю і страждань на початку. Але тільки це, іноді навіть виснажливе, робота може змінити все в нашому житті.

Коли ми відчуваємо самотність, ми прагнемо до любові в зовнішній, повністю забуваємо, що вона починається з себе. Ми намагаємося компенсувати її штучними радами, замість того, щоб знайти справжню причину її виникнення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Але життя має навчити нас “мінд-мінд” і так вона кладе своїх головоломок у свій спосіб, що веде нас до більшої самотності, незадоволеності або страждання.

Все, що ви повинні зробити, щоб зупинити кидання навколо і просто дивитися всередині. Зосередитися на собі. А початкова точка полягає в тому, щоб зробити себе, приймаючи все в житті, як це таке. Так, просто візьміть його. І просто усвідомити. І це з цього моменту, коли життя почне грати в абсолютно різні кольори.

Колись на той час у мене була відвага зробити це і знаючи, свідомо, піти зустріти біль і страждання. Я знав, що я не думаю, що це багато. З одного приводу я шкодую, що... Але зараз, коли всі хмари вже позаду мене, і яскраве сліпе сонце піднімається на горизонті, я розумію, що це було варто... починати відчувати себе не штучно добре... але гармонійно добре, природно добре.

Я хочу зустріти Новий рік 2011, щоб ви почувалися зараз. Не намагайтеся зустрітися з ним, як ви хочете відчувати себе... ви не будете ходити від себе в будь-який час. Але з гідністю і абсолютним прийняттям назустріч 2011 р. в балансі з почуттями стануть потужним повідомленням Всесвіту, що свідчить про те, що ви прагнете гармонії. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.