Салат з апельсинами, курячим філе та сиром фета

р.

Буде потрібно (для 3-4 порції):

Філе куряче грудне (жовта, з двох половинок)
200г сир фета
1 помаранчевий
1 середня червона цибулина
Смоктати
білий
кип'ятіння солі води і свіжо мелений чорний перець

Для заправки:
3 ст.л. оливкової олії
1 ст. л. білого вина оцту
2 зубчики часнику
1 ч.л. з зерновою гірчичною гіркою

Перш за все, ми будемо боротися з цибулею, тому що для цього салату дуже смачно засолити цибулю злегка. Для цього тонко нарізаємо цибулину з напівпричепками. Поставте в глибоку пластину, додайте 1-2 ст. л. винний оцет (можна використовувати яблуко), і залити окропом цибулю окропу так, щоб він повністю покритий рідиною.
Подаруйте цибулю маринувати і отримайте куряче філе. Можна приготувати в будь-який прийнятний спосіб для вас, я віддаю перевагу обсмажити його на грилі, попередньо змащений сіллю і чорним перцем і обприскувати рослинним маслом. Готові груди вирізати куб.
Далі потрібно очистити апельсин і апельсинові лоби від шкірки, це можна зробити в 2 способи: Очистіть апельсин ножем, відріжте шкіру і весь білий шар, після чого відріжте кожну скибочку від оболонки «кукет».
Я очистила апельсини звичним способом, своїми руками. Розділіть його на скибочки, а потім, за допомогою ножиць виріжте оболонку кожного скибочка і видаліть її. (але можливо, я є одним з таких збоїв :)
Наріжте апельсинові скибочки на 3-4 штуки.
Зрізаємо фета в блоках. Настав час злити маринад з лука.
У порційних пластинах ми відірємо листя салату своїми руками. Зверху викласти куряче філе, мариновані цибулю, фета і апельсин.
Для заправки змішайте оливкову олію, оцет, гірчицю і вичавлений часник. Ми заповнюємо кожен салат.