День у фотографіях, 20 січня 2011

Він був добрим днем. Десь протестує, деякі благодійні. І індійці, наприклад, продовжують «фестиваль». Зосередок також на тваринах.

Шанхай накривається снігом. Понад сто рейсів скасовано.

Р

Австралію все ще покривається водою.

Сепаратисти перевозяться в Таїланді. У південній провінції Яла загинули чотири солдати.

Тайванські солдати в бойових вправах.

Італійський майстер Mirco Dela Vecchia позує з скульптурою Arc de Triomphe, виготовлений з шоколаду.

Р

Скульптура Георгія К. на відкритті Арт- Summit в Індії. Це третій захід.

Китайські працівники встановлюють сталеві каркаси при будівництві театру в Таюані.

Пекер бере торти з духовки в північному стані Утара Прадеш, Індія.

Р

Південнокорейські студенти успішно складали свою парашуту. Майже всі ... майже успішно ...

Австрійський єпископ Франц Карл очищає взуття пасторів, збираючи пожертви напередодні Дня вуличних дітей (Вересень 31).

Проблеми з баченнями в австрійському джейргені Ні один сказав, що м'яч був на голові.

Британський тенісний програвач Jamie Murray: «Що мес!»

Михайло Южний: «Я обслуговую Радянського Союзу!»

Куртис Грандерсон викидає бейсболи на південний (Auckland, Нова Зеландія).

Swiss Didier Couch на фоні геральдичної тварини під час Кубка світу в Альпійських лижах в Ганенкамм (Швейцарія).

Російський Антон Шипулін тягне за свою першу перемогу в сезоні 2010/2011 в рамках Кубка світу Біатлону в Антерсельве. Ahead (іet) Maxim "Rocket" чудеса. Ракета не має достатньо палива :

3250Р. 3700Р.

Малайзійська індійська є великим шанувальником пірсингу, напередодні фестивалю Taipusam.

р.

Сама в Малайзію. Що потрібно закопувати яблука?

Я ніколи не думав воїнів, як це! Але це те, що виглядає Сихс Індії. принаймні в Амрітсарі.

Південнокорейський виробник медичного пристрою в дії. Жителі Маніли (Філіппіни) отримують безкоштовну порцію електричного масажу.

Китайська зимова рибалка перед будівельним майданчиком в Yinchhuang.

1 999 р.

Співробітниця Dushanbe Zoo Zuhra проходить з 18-місячним левовим кубом через зоопарк.

Tian Tian Panda буде жити в Вашингтонському національному зоопарку протягом декількох п'яти років. Це було узгоджено з Китаєм і американськими сторонами.

37197289 р.

Міністра сільського господарства Німеччини стежить за скульптурою корова на міжнародній виставці Green Week у Берліні.

р.

Я не думаю, що вона жива свиня :

Osama Suzuki представляє нову надефективну мозкову клітку Suzuki Group під назвою MR Wagon.

Індонезія запустив акцію для блокування інтернет-користувачів з доступу до сайтів На сайті Playboy відхилено дисплей телефона Blackberry.

У Японії показані кінопрем’єри «Зеленого гранату». Вентилятори навіть носові спеціальні моделі 3D склянок у правильному кольорі.

Скульптура «Я коза» в районі Лондонського ринку «Спіталфілдс». Сценарій Kenny Hunter. Хоча логічно, має бути чоловік на тумбі.

У акваріумі Sea Life пам'ятник був зведений до легендарного восьминогу Павла, який вгадав результати всіх матчів Чемпіонату світу 2010 FIFA Cup.

Чудова ідея прийшла до британської бібліотеки. Для тих, хто важко пересуватися або ізольовані, це ідеальний варіант.

р.

У Парижі стартував Чоловічий Тиждень моди. На кітейлі Louis Vuittone.

Фото: AP, Reuters, Getty Images