1102
День у фотографіях, 21 січня 2011
Останній робочий день тижня був відзначений однією інавгурацією, яка багато хто не вірить, кілька демонстрацій і випуск хостів. І тільки в світі моди все йде як заплановано заздалегідь.
Ще один снігопад в Нью-Йорку. Площа Times Square не зупиняє очищення.
Китай явно не тропічний.
мусульмани в Бангладеші променують на берегах річки Тураг.
Тайська буддійська молитися за 84-річчя від дня народження короля Бхумібола Адулядея.
поліцейські витягують протестувальники в масках колишнього британського прем'єр-міністра Tony Blair.
Є масові протести в Тірані проти чинного уряду Албанії.
Індійські фермери блокують поїзди до протесту арешту своєї землі для будівництва електростанцій.
Р
Результат удару Марсель куполами в одному з найбільших портів Європи і Франції.
Південь корейських спеціальних сил звільняють корабель від піратів Сомалі. Ювелірні вироби були відправлені.
,00 гривня
Німецький вітрильник Gore Foch закріплюється на узбережжі Південної Америки, а військові експерти слідують.
1317629
фраза: «Я не хочу – я в танкі» в дії. У Туніському місті Боргаба на парковці для жінок та сімей служіння.
Лукашенка прибув на церемонії інавгурації.
Французький президент Ніколя Саркози звернув увагу на правила дорожнього руху на шляху до обіду з екс-президентом Джакке Чіраком.
Президент Росії Дмитро Медведєв на зустрічі з колегою Афган. Щастя Дмитрі переповнена.
Німецьке сільське господарство Міністр Ільсе Аіньєр процідив пиво на виставці в Берліні.
Р
Я просто хочу її їсти.
Не вдалося дістатися до павільйону росіян. Ні.
У руках Neil Granger чотири марки з Гонконгу з зображенням Queen Victoria. Орієнтовна вартість від одного до півтора мільйонів доларів США.
Золоті кролики в руках сувенірного продавця в Китаї, Філіппіни.
Сінгапур також готується до китайського Нового року.
Відображення в сонцезахисних окулярах вентилятора на австралійському відкритому матчі між Марією Шааповою та Юлії Горгами.
У штаб-квартирі азійського кубка відзначає перемогу над Катаром.
Гірськолижний в буквальному сенсі «покриття в хмарах» під час гірськолижного змагання в французькому Шо-Неві.
Гра "Наша фольга над усім" від російської команди рогбі під час матчу з Нова Зеландія.
р.
У іспанській Ла-Моліні очікується новина про старт сноубордингових змагань за рахунок розмиття. Я не отримав.
Р
У Гонконзі Діснейленд відбувся парад «Перельоти та фантазія».
Міжнародна виставка Човен відкриває сьогодні в Дюссельдорф, Німеччина.
Відвідувач виставки японського скульптора Odani Motohiko в Токіо, який відкрився сьогодні.
р.
Боротьба в Афганістані.
Китайська співачка Fei Wong виконує в Тайбей.
Фестиваль Big Day Out в Окленді, Нова Зеландія, є одним з найбільших музичних подій регіону.
р.
Snoop Dogg і Warren Під час концерту в Rock City, Utah.
Моделі на пробігу в Берліні під час шоу «Фашіон Рок Night».
Берлін Тиждень моди (Mercedes-Benz Fashion Week)
Фото: AP, Getty Images, Reuters
Ще один снігопад в Нью-Йорку. Площа Times Square не зупиняє очищення.
Китай явно не тропічний.
мусульмани в Бангладеші променують на берегах річки Тураг.
Тайська буддійська молитися за 84-річчя від дня народження короля Бхумібола Адулядея.
поліцейські витягують протестувальники в масках колишнього британського прем'єр-міністра Tony Blair.
Є масові протести в Тірані проти чинного уряду Албанії.
Індійські фермери блокують поїзди до протесту арешту своєї землі для будівництва електростанцій.
Р
Результат удару Марсель куполами в одному з найбільших портів Європи і Франції.
Південь корейських спеціальних сил звільняють корабель від піратів Сомалі. Ювелірні вироби були відправлені.
,00 гривня
Німецький вітрильник Gore Foch закріплюється на узбережжі Південної Америки, а військові експерти слідують.
1317629
фраза: «Я не хочу – я в танкі» в дії. У Туніському місті Боргаба на парковці для жінок та сімей служіння.
Лукашенка прибув на церемонії інавгурації.
Французький президент Ніколя Саркози звернув увагу на правила дорожнього руху на шляху до обіду з екс-президентом Джакке Чіраком.
Президент Росії Дмитро Медведєв на зустрічі з колегою Афган. Щастя Дмитрі переповнена.
Німецьке сільське господарство Міністр Ільсе Аіньєр процідив пиво на виставці в Берліні.
Р
Я просто хочу її їсти.
Не вдалося дістатися до павільйону росіян. Ні.
У руках Neil Granger чотири марки з Гонконгу з зображенням Queen Victoria. Орієнтовна вартість від одного до півтора мільйонів доларів США.
Золоті кролики в руках сувенірного продавця в Китаї, Філіппіни.
Сінгапур також готується до китайського Нового року.
Відображення в сонцезахисних окулярах вентилятора на австралійському відкритому матчі між Марією Шааповою та Юлії Горгами.
У штаб-квартирі азійського кубка відзначає перемогу над Катаром.
Гірськолижний в буквальному сенсі «покриття в хмарах» під час гірськолижного змагання в французькому Шо-Неві.
Гра "Наша фольга над усім" від російської команди рогбі під час матчу з Нова Зеландія.
р.
У іспанській Ла-Моліні очікується новина про старт сноубордингових змагань за рахунок розмиття. Я не отримав.
Р
У Гонконзі Діснейленд відбувся парад «Перельоти та фантазія».
Міжнародна виставка Човен відкриває сьогодні в Дюссельдорф, Німеччина.
Відвідувач виставки японського скульптора Odani Motohiko в Токіо, який відкрився сьогодні.
р.
Боротьба в Афганістані.
Китайська співачка Fei Wong виконує в Тайбей.
Фестиваль Big Day Out в Окленді, Нова Зеландія, є одним з найбільших музичних подій регіону.
р.
Snoop Dogg і Warren Під час концерту в Rock City, Utah.
Моделі на пробігу в Берліні під час шоу «Фашіон Рок Night».
Берлін Тиждень моди (Mercedes-Benz Fashion Week)
Фото: AP, Getty Images, Reuters