Щиро дякую!

Від імені редакційної колегії журналу «Ректор» я хотів би привітати всіх наших читачів з дня Святого Валентина. Я сподіваюсь, що цей матеріал заохочує вас зробити щось добрим і романтичним у напрямку «халф».

Так, історія свята береться в часи давнього Риму. 14 лютого в календарі. У той же день закоханих, як це було pagan і мав досить жорстокий характер, плюс лібертін життя тих часів. Наприкінці п'ятого століття Папа Геласія я спробував заборонити Lupercalia шляхом позначення 14 лютого в День Святого Валентина, який був виконаний імператором Клауді II для запобіжності серед молоді.

р.

За час, легенда утворилася, що не має підтвердження, а не рефутації. Клауді II длядружнього шлюбу для молодих людей, які б вірять, що один одного воїна набагато хребта, ніж сім'я. Валентина, колишнього священика, симпатія з молодими та таємно проведеними весільними обрядами. Валентина була виконана 14 лютого 269. Перед смертю священику вдалося написати листа до своєї коханої Юлії, дочку тюрмниці. Займіть традиції відправки валентини. Ось деякі листівки з минулого.

прямо зараз, вибір безмежний. Але завжди вважається, що саморобна картка є найкращим подарунком.

р.

За статистикою, валентини в Сполучених Штатах є другим найбільш популярним після різдвяних карток. Давайте подивимося, як готується до майбутнього свята. У тайському курортному місті Патай, 14 пар вирішили розбити рекорд на найдовший поцілунок. Плани до останніх 32 годин!

І пари були навіть одностатеві.

Активісти з жіночого руху FEMEN і тут знайшли причину згасання.

Папа Йона продається більш ніж 60 000 піца з серцеподібним серцем минулого року. Цього року компанія планує продати не менше.

Подача потрійного фетучіні з часником на День Святого Валентина буде служити тільки парами (меню мережі ресторанів Concord).

Тематичні торти на кухні журавлини (Портланд, Головне, США) проголошують національний десерт держави.

Кучерявий шеф-кухар в Джакарті, Індонезія, завершує декорування торта.

, Україна

Шоколадний салон в Марсель чекає своїх відвідувачів.

Декорування приміщень і прийому двох тижнів до свята.

Додані робочі місця в Майамі. Квіти приходять з усього світу. Необхідно перевірити кожну партію шкідників і захворювань.

Милосердя "Вальтентин" в ювелірному магазині в Гонконгу.

2

Супермаркет в Хайдерабад, Індія. Молодий чоловік думає. Не важко вгадати що.

Правда є негативним. Більшість мусульман мають негативний вигляд свята. У Індії правий організував ралі знищити аксесуари свята.

У Малайзії мусульмани також заснували демонстрацію проти свята.

Не існує таких проблем в Тайвані.

р.

Навіть мусульмани Ліван не є агресивними.

Пофарбувати торгові райони Бейрута в кольорі любові.

У Гватемалі відбувся «Старий любовний парад».

3535

р.

Giovata Jiménez від Гватемала Місто є просто дотик досвіду :

Відпустка стосується всіх. Учні Джакарти вразили любов.

І нарешті, букет для всіх, хто знає це почуття. Що б не сталося, вірте у ваші почуття і ви знайдете щастя.

Любов і бути коханим. Це найкращий і яскравий почуття!

Фото: AP, Demotix. Getty Images, Реутери