Висловлення реальних, гармонійних відносин в свідомості більшості, така асоціативна серія виникає як ... взаємна повага, розуміння, ніжність і любов. Така барвиста картина намальовується як міцна і смілива людина, а поруч ніжна і любляча жінка. Чоловік в парі присвоюється ролі застави, жінка є охоронцем вогнища. Але це дійсно так і як часто в житті можна знайти такий вірний стан речей?
379754
В дійсності приможливе і природне поширення ролей на чоловіків – «забрати мамонт» і жіноче – « зберегти вогнище і облаштувати повсякденне життя» тепер все частіше приписується до кількості стереотипів людини. У епоху «нездатної еволюції» основну функцію чоловіків – заробляти гроші – повільно, але обов’язково мігрує в ніжну жіночу ручку, яка представницька секс дуже горда, а чоловіки не особливо протистоять. Але ні гордість жінок, ні радість чоловіків, це абсолютно з місця тут, тому що влада, яка потрапляє в ніжні руки жінок разом з грошима, з'являється кудись, справа? Чи знаєте ви, хто ви запозичуєте його з, жінки? Це право, чоловіки! Подумайте про те, що ви залишаєте їх. З їх природною силою, або, можливо, з слабкістю?
Вони незгодні, звичайно. Тоді я покажу вам, що я викликав його на пальцях. Чи не з вас, що більше і частіше зараз ви можете почути “Чому мені потрібна людина, коли я можу зробити все самому...?” Це логічна, якщо ви самі і «творити» і «мамонтувати», то чому, запитую, чи є у вас людина? Після того, як все це, у вас є досить логічна відсутність будь-яких потреб для міцного поля. “Для, крім веселих...?” – Ви відповіли себе на питання. Чи знаєте ви, що це зміна ролі все про?
Я не відчуваю себе, тому я буду трохи більш глибоким. Все підлягає охороні енергії. Іншими словами, де вона зменшується, вона прибуває. І в гармонійній парі ця енергія розподіляється рівномірно. Міцність чоловіка проявляється в його здатності доглядати і захищати, а сила жінки лежить, як відомо, в її слабкості, а саме ... в ніжності, розумінні, м'якості і, звичайно, любові. В цілому, в все, що називається жіночою слабкістю. Коли жінка настає на чоловічу територію, приймаючи чоловічі правила гри, вона незрівнянно бере на себе частину чоловічої потужності... за збалансовану присутність на чоловічій території. Для того, щоб увімкнути кінь на галобурі, і «навіть горіння хата» потрібно, як кажуть, не сильною силою і енергією. Так ви берете його з чоловіків, особливо з тих, хто поруч, це, з власного!
Ні, звичайно, решта міцності, він досить «полягають на дивані з пляшечкою пива і зефірно жито для команди», але для деяких рішучих дієвих дій не довше. А що ще може він зробити, якщо ви залишаєте додому на зустрічі до початку робочого дня раніше і раніше, залишивши його готовими напівфабрикати в мікрохвильовці?! Ви думаєте, що ваша самовідвідвідна самостійність може переповнювати діре становище на кухні?
Це початок вашого невдовзі і вашої відповіді. Все - - витік човна. Так, я розумію, що я дав елементарний приклад (але, на жаль, не менш доречний) і ситуації дуже різні, але ... факт залишається: чоловік спалюється його явно проявляються незалежною жінкою!
Якщо ви пам'ятаєте, що ви жінка ... ЗАМОВИТИ І повернути значну частину природної влади до її правильного місця, а саме до людини. Після того, як зрушити чоловічу функцію, щоб заробити гроші, жінка просто позбавляє чоловіка цього. І це тільки, даючи їм свою природну роль, роль застави, що ви можете отримати їх назад. Бо без неї людина не зможе зробити ще більш-менш суттєвий подвиг, щоб досягти більш-менш серйозної мети, і підкорити світ, який він, в цілому, дуже здатний, і навіть більше... Жінка, позбавляючи від такої важкої і відповідальної функції, позбавить її природну силу... той, що під тиском когось іншого і штучно запозичений, був подрібнений і забутий банальним непотрібністю.
Так, людина, в першу чергу, зацікавлена в жіночому житті. Але для того, щоб бути людиною, не потрібно на всіх 9 годин на день (і це краще) «зробити гроші», після чого «зламувати голову» літати на курси підвищення кваліфікації, а після цього також приділити час сім'ї. Що таке натхнення і наповнення вашого чоловіка з дорогоцінною енергією ми говоримо про тут? !
Зробляючи гроші – це чисто чоловіча функція. Жінка повинна мати улюблену річ. Це робота, не робота або обов'язок. Бізнес, в якому вона буде насолоджуватися і розвиватися. Бізнес вона буде робити, коли вона хоче, не до розпаду свіжої готової вечері або фірмової сорочки. І неважливо, що саме бізнес буде - вишивка на пальцях або маленькому нігтьовому салоні - головне, що ЦЕ надихне і наповнить її. І це чудово, якщо цей бізнес принесе їй не тільки радість, але і дохід, який, як ви вже розумієте, не є частиною обов'язкової програми.