Дивовижний світ тварин у паралелі людини

Ми приносимо вашій увазі ще одну частину ніг від життя наших молодших братів. Коли ми кажемо, що не завжди справа.

Нехай люди хотіли б назвати це жіночий Bengal tiger Akasha.

Дивовижний світ тварин у паралелі людини р.

Або собака, яка про парашут.

Кількість життів, збережених в обліковому записі собаки, названому Чансом, так що будь-який рятувальник заздрить.

І не тільки людське життя. Цей цуценя в притулку міста Тускалоза, Алабама, також був збережений розумним шансом.

Звичайно, вони можуть бути меншими, ніж особа. Але ніщо людина відчужається до них. Тут, наприклад, кішка в одному з парків Токіо, також сати на лавці, щоб отримати свіже повітря і послухати спів птахів.

Але цей кіт з Пекіна любить виглядати красиво з вікна і дивитися життя зовні.

Моллі, з Тринідаду, Каліфорнія, названий "свінгерами" прямо до її крупи. Зрозуміло чути краще.

Ось дві менші сестри. Заходи з ... роги :) Нагадуємо, що ти хто навколо тебе?

Але якщо всі люди були трудоголіками, як бджоли... Таким чином, в плані виконання, будь-яке бджільництво може сказати людині: "Мій брат" :

У Сальзбурзькому Зооопарку зробив щось брудне і тепер приховує за спиною матері.

Я не хочу відображати всіх, але в будь-якій робочій команді завжди є під ключ, на якому кожен йде.

Дивовижний світ тварин у паралелі людини р.

Австралійці можуть бути чемпіонами світу з стрибком. За даними зоологів, ці марсупи здатні стрибати до 18 метрів. Всесвітній рекорд менше 9 метрів.

Змія шиї є великими кутами. У зв'язку з особливою структурою шиї, цей птах здатний різко відштовхувати шию і захопити попередньо. На фото момент кидання спійманої риби для більш комфортного захоплення.

Догляд за північними боозами варто вчитися багато. Це прекрасний, дотик і оригінальний.

87-річної Сибірни Микола Литвиненко давно розуміли, що тварини найбільш щирі і приурочні істоти на планеті.

Просто незвичайний сімейний портрет гуси «клітини суспільства».

Він, як правило, Бурмесе Пітон, який захоплює своїх жертв. На Марсфілдському зоопарку, Вісконсін, діти люблять його так багато, що вони захопили його.

Дивовижний світ тварин у паралелі людини Херсон

За результатами матеріалу я хотів би попросити вас, коли вони кажуть “на менших братів” – завжди уточніть те, що динамік означає ;