16 речей, які можуть освітлювати щоденне життя офісного працівника

Іноді, сидячи на вашому робочому місці, ви хочете, щоб деякі красиві, комфортні і смішні дрібниці. Але що? Давайте спробуємо показати вам останні ідеї.

Почнемо з босів. Друк: "Затвердження" - "Диспророваль".

У вас є великий офіс і розетки затребувані? Ми пропонуємо цей варіант з можливістю обертати кожен вихід 360 градусів.

Ви не любите це візуально? Можна побудувати електричний автомобіль : Тут ви відразу ж і творчість і зручність.

Багато паперових робіт і навколо кошика пучок збитих листів «Не так знову!»? Грати траш баскетбол.

до 1 2 3 4 5+

Ви на дієті і не можете контролювати себе? Ми пропонуємо календар яблук.

Чи можете ви уявити своє життя без комп'ютера і використовувати для того, щоб поставити все в папках? Поставте документи або камеру в папку.

Іноді ви хочете, щоб офіс був похований в зелені, і навіть деякі тварини були... Два в одному, акваріум і ваза.

Вентилятори не напилюють все в щоденному режимі, і залишають брухти з паперу «райтингом» пропонують оригінальний папір у вигляді листків рослин.

Вам подобається фрукт? Існує варіант.

Для більш агресивної версії 300-сторінок з аркушами на липкій стрічці.

Для тих, хто не любить звичайності, ми пропонуємо флеш-накопичувачі у вигляді конопель.

Р

Подрібнити летіння? Ми пропонуємо олівець, який буде виводити для вас. І навіть права товщина!

Любителі музики можуть запропонувати олівці у вигляді барабанних паличок. Ви можете взяти перерву з улюбленого ритму :

Якщо ви хочете зловживати колегами, візьміть олівці з типовим поганом à la Don Quixote або Hercule Poirot.

Для тих, хто боїться, поки він ходить, хтось буде зануритися на ім'я чашки – ми пропонуємо чашку з замком.

Я хочу пити пиво в кінці дня, але я не можу чекати найближчого магазину. Міні-холодильник для однієї «печена» баночки, яка працює через USB-порт, є відмінним рішенням.