1033
Куряча курка
Інгредієнт:
3 курячі груди (або цільна курка)
6 стаканів рослинного жиру (У мене було три, бо шматочки мали)
- 1 яйце.
250 мл молока
- 2 склянки борошна
- 2 1/2 ч.л. солі
- 3/4 ч.л. чорного перцю
- 1/8 ч.л. паприка
- 1/8 ч.л. часникового порошку
- 1/8 ч.л. пекарського порошку
Якщо у вас є курка, то вам потрібно вирізати її як це: шинка навпіл, груди також навпіл, приблизно однаково, крильця цілі, без порад. Ви закінчите до 10 штук. У мене були груди, я ріжу їх на 4-5 штук, через волокна. Легко вдарив. За рецептом курка повинна бути маринована, але що і як, напевно, секрет, адже вони не пишуться. Я не зробив нічого з її причини.
Змішайте сухі інгредієнти. Яйця збивають і перемішують з молоком. Тепер шматочки курки необхідно спочатку зануритися в яєчну суміш, потім ретельно змащувати в борошняній суміші, знову в яйце і знову в борошні. Заготовки, приготовані таким чином, ставлять на пластину. Дайте їм лежати 5 хвилин.
М'який рослинний жир в горщику з товстим дном. Курячі шматочки повинні бути плавлені в ньому. Щоб зберегти жир, використовуйте меншу сковороду в діаметрі, але потім покласти менше штук. Жир повинен бути нагріваний на середньому вогні. Поставте шматочки жиру, щоб вони не торкалися один одного і вільно плавати. Спочатку обсмажити майже на золотистий колір з одного боку, потім до остаточного золотистого кольору на інший. Першу сторону прийдуть під час смаження другого. Покладіть шматочки на паперовий рушник, щоб поглинати зайвий жир. 5 хвилин після смаження.