966
Дієтичні млинці
1-2 порції (в залежності від апетиту і можливості):
• 250 г сиру;
• 40 г солодких сушених абрикосів;
• 1 невелике яйце;
• ванілін.
Для того, щоб сніданк смачний і дієтичні млинці, ввечері потрібно замочити сушені абрикоси на півгодини або годину в холоді (як не збільшити GI в варті) пиття (як частина поглинається) води. Таким чином, ми трохи пом'якшуємо, а також позбавимо від найменшої кількості консервантів, з якими він обробляється. В принципі, вся частина може бути втілена, якщо ви не турбуєте занадто багато. Заливаємо воду, в ній все бруду і хімія залишається, і відправляємо сушені абрикоси разом з сиром, яйцем і ваніліном до блендера. Я залишаю 50 грам сиру для заправки.
Змащуємо і перемішуємо все і відправляємо в холодильник на ніч. Під час ніч сир добре просочений в солодкості висушених абрикосів, а також загущує трохи, що полегшує формувати млинці. Звичайно, вони все ще не ліплять своїми руками без борошна, але вони досить ретельно викладають ложкою (не боляче замочити її в воді, щоб зробити її більш красивим) на пергаменті для випічки. Якщо це ще занадто рідина - все залежить від сиру, можна використовувати силіконові форми для кексів або кексів.
Ми надішлемо цей чохол на гарячу духовку. Ось тільки до 180г за 30 хвилин. Але я вже визначився, що моя піч лежачи, тому фокусуватися на власній.
Це смачно, якщо сирники поливають. Наприклад, перемішую 50 г сиру сиру (в моєму пачці, високопротеїну) в блендері з парою столових ложок води, стевіозиду і ваніліну, іноді додаємо сік лимона. Ви можете використовувати йогурт, кефір, пастоподібний сир тощо.