893
Веселощі Wimbledon
Наступний Гранд Slam тенісний турнір приїжджає до кінця. Після того, як Австралійський відкритий був добре отриманий читачами журналу, ми не мали вибору. Погляньте на деякі веселі моменти турніру.
Звісно, для самої частини, все, що йде поруч, це наша фантазія. Але головне завдання - підняти настрій. Ось ми йдемо. Spaniard Feliciano Lopez: "Життя пекли, служити!"
Ще один Спаніард, Рафаель Надал: «Дуже щось, просто на обличчі? й
Серб Новак Діжок: Подаруйте мені стійки. Я покажу вам теніс!
Шахххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Jo-Vilfred Tsonga: «Год, де я пішов? й
Новак Діжок: "І я прокладав гу ..."
Swede Robin Soderling і його розмова стійка.
Rafael Nadal запрошує всіх бажаючих відчути свої кубики. До сих пір попит низький.
доб. 2
Вікторія Азаренка латунь до вершини про її нові кросівки.
Принц Вільям співає в Кате: «Все відрізняється: метелики, сітки ... якщо ви зносите чорні окуляри. й
Бельгійка Xavier Malisse як якщо ненав'язливо рекламує свій анти-попередній.
Чешка Клара Закопалова: «Як добре лежати на траві, чим смачно мити. й
р.
Фелікіано Лопес: Всі валізи упаковані. «Ми повинні поспішати поїзду». А майстер дайвінг!
Американська Венера Вільямс: «Мій життєрадісний, кільцевий кульок, де ти дрочить стрибати? й
Поезія Рафаель Надал: «Як дратувати вас все, дорогі друзі в Москві!» Якщо ви подаруєте мені шипку, ви вже на шиї, і якщо ви не струнете, ви не можете приїхати до вас більше. й
Анна Іванович розповідає про газон.
Агрономісти прогулюються до нього :
На турнірі дивно витікали кілька кульок з вагою десятки кілограмів. Американський Серена Вільямс отримав лише те, що.
Hispanic Nikolay Almagro - це те, що робити з цим круглим жовтим.
Novak Djokovic перемогла змагання з танців.
Невідомий полуниці: «На суді йде і йде, але я завжди хочу їсти!»
(доб. )
Француженець Гаель Монфілс загиблого часу проти Словенії Грей Земіль: "Я хмара, хмара, хмара." Я не на всіх ... ... Монфіли. І вона працювала. Виграш!
Кеч Томаш Бердих: «Ох, бліїн...»
В цілому Tomasz відвертається і сердитися на тенісних кульках, коли вони літати пасткою.
Kveta Peske з Чехії, Словацька Катерина Сребонік: «Я додж, і ви пропустили – так тихе завантаження і безпечно втратити. й
Їх суперники Zhi Zheng і Shuai Pen з Китаю:
- Всі права, Грегорія!
- Все правильно, Костянтин!
р.
Новак Джейкоковський божевільно не порушує голубку для меториту Тюнгушка.
3610Р. 4200Р.
Зробляйте фольгу для фіналу - він буде розбити стійку.
Француженка Сявон: «Я хочу, щоб балет, як це: кожен танець і я не хочу. й
Сербська Анна Івановіч вирішила медитувати.
1 2 3 4 5+
Солодкий
З дитинства мріяв стати астронатом.
р.
Теніс є найбільш захоплюючим і динамічним спортом, який тримає вас в замші до останньої секунди.
р.
Фото АП
Звісно, для самої частини, все, що йде поруч, це наша фантазія. Але головне завдання - підняти настрій. Ось ми йдемо. Spaniard Feliciano Lopez: "Життя пекли, служити!"
Ще один Спаніард, Рафаель Надал: «Дуже щось, просто на обличчі? й
Серб Новак Діжок: Подаруйте мені стійки. Я покажу вам теніс!
Шахххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
Jo-Vilfred Tsonga: «Год, де я пішов? й
Новак Діжок: "І я прокладав гу ..."
Swede Robin Soderling і його розмова стійка.
Rafael Nadal запрошує всіх бажаючих відчути свої кубики. До сих пір попит низький.
доб. 2
Вікторія Азаренка латунь до вершини про її нові кросівки.
Принц Вільям співає в Кате: «Все відрізняється: метелики, сітки ... якщо ви зносите чорні окуляри. й
Бельгійка Xavier Malisse як якщо ненав'язливо рекламує свій анти-попередній.
Чешка Клара Закопалова: «Як добре лежати на траві, чим смачно мити. й
р.
Фелікіано Лопес: Всі валізи упаковані. «Ми повинні поспішати поїзду». А майстер дайвінг!
Американська Венера Вільямс: «Мій життєрадісний, кільцевий кульок, де ти дрочить стрибати? й
Поезія Рафаель Надал: «Як дратувати вас все, дорогі друзі в Москві!» Якщо ви подаруєте мені шипку, ви вже на шиї, і якщо ви не струнете, ви не можете приїхати до вас більше. й
Анна Іванович розповідає про газон.
Агрономісти прогулюються до нього :
На турнірі дивно витікали кілька кульок з вагою десятки кілограмів. Американський Серена Вільямс отримав лише те, що.
Hispanic Nikolay Almagro - це те, що робити з цим круглим жовтим.
Novak Djokovic перемогла змагання з танців.
Невідомий полуниці: «На суді йде і йде, але я завжди хочу їсти!»
(доб. )
Француженець Гаель Монфілс загиблого часу проти Словенії Грей Земіль: "Я хмара, хмара, хмара." Я не на всіх ... ... Монфіли. І вона працювала. Виграш!
Кеч Томаш Бердих: «Ох, бліїн...»
В цілому Tomasz відвертається і сердитися на тенісних кульках, коли вони літати пасткою.
Kveta Peske з Чехії, Словацька Катерина Сребонік: «Я додж, і ви пропустили – так тихе завантаження і безпечно втратити. й
Їх суперники Zhi Zheng і Shuai Pen з Китаю:
- Всі права, Грегорія!
- Все правильно, Костянтин!
р.
Новак Джейкоковський божевільно не порушує голубку для меториту Тюнгушка.
3610Р. 4200Р.
Зробляйте фольгу для фіналу - він буде розбити стійку.
Француженка Сявон: «Я хочу, щоб балет, як це: кожен танець і я не хочу. й
Сербська Анна Івановіч вирішила медитувати.
1 2 3 4 5+
Солодкий
З дитинства мріяв стати астронатом.
р.
Теніс є найбільш захоплюючим і динамічним спортом, який тримає вас в замші до останньої секунди.
р.
Фото АП